Discord yasaklandığından beri girmedim VPN vs. bu tarz uygulamalar bilgisayarıma kurmuyorum. Bende driverda 0.1'de takılı kalma problemi vardı. Bugün denediğimde o da düzeldi şuan için bende problem yok. Firmware güncel, driver son sürüm bir problem yaşamıyorum. 0.1 ve 0.2 çok hassas geldiği için 0.3'de kullanmaya karar verdim şuan için bir sıkıntı yok. Ayar yaptıktan sonra driverı kapatıp açmıyorum bir daha.Ben alınmaz diyorum diğer kullanıcılar ne der bilmiyorum ilk aldığım zamanlar çok hoş geliyordu fakat bir güncelleme ile klavyeyi kullanılamaz hale getirdiler 2 hafta oldu hala çözemediler sorunu. Bütçeniz varsa whraith W75 alın derim 8K ve daha yenilikci.
Hocam size zahmet arkadaşınız ile birliklte Dareu sitesinden Discord sunucusuna katılıp general talk yerine klavye ile yaşadığınız problemleri yazar mısınız? Tek başıma yazıyorum ama takmıyorlar beni.
Sadece kullandıkça fark ettim klavyenin bazı tuşlarının sesleri daha farkı çıkıyor. Özellikle L, Y ve arada bir enter. Onun da normal olduğunu düşünüyorum. Basma hissi olarak bir fark yok ama ses olarak diğer tuşlara oranla arada bir daha tiz bir ses çıkartıyorlar. Sebebini tam çözemedim.