Discord yasaklandığından beri girmedim VPN vs. bu tarz uygulamalar bilgisayarıma kurmuyorum. Bende driverda 0.1'de takılı kalma problemi vardı. Bugün denediğimde o da düzeldi şuan için bende problem yok. Firmware güncel, driver son sürüm bir problem yaşamıyorum. 0.1 ve 0.2 çok hassas geldiği için 0.3'de kullanmaya karar verdim şuan için bir sıkıntı yok. Ayar yaptıktan sonra driverı kapatıp açmıyorum bir daha.Ben alınmaz diyorum diğer kullanıcılar ne der bilmiyorum ilk aldığım zamanlar çok hoş geliyordu fakat bir güncelleme ile klavyeyi kullanılamaz hale getirdiler 2 hafta oldu hala çözemediler sorunu. Bütçeniz varsa whraith W75 alın derim 8K ve daha yenilikci.
Hocam size zahmet arkadaşınız ile birliklte Dareu sitesinden Discord sunucusuna katılıp general talk yerine klavye ile yaşadığınız problemleri yazar mısınız? Tek başıma yazıyorum ama takmıyorlar beni.
Discord yasaklandığından beri girmedim VPN vs. bu tarz uygulamalar bilgisayarıma kurmuyorum. Bende driverda 0.1'de takılı kalma problemi vardı. Bugün denediğimde o da düzeldi şu an için bende problem yok. Firmware güncel, driver son sürüm bir problem yaşamıyorum. 0.1 ve 0.2 çok hassas geldiği için 0.3'te kullanmaya karar verdim şu an için bir sıkıntı yok. Ayar yaptıktan sonra driverı kapatıp açmıyorum bir daha.
Sadece kullandıkça fark ettim klavyenin bazı tuşlarının sesleri daha farkı çıkıyor. Özellikle L, y ve arada bir enter. Onun da normal olduğunu düşünüyorum. Basma hissi olarak bir fark yok ama ses olarak diğer tuşlara oranla arada bir daha tiz bir ses çıkartıyorlar. Sebebini tam çözemedim.
Diğer sekmelerde bir ayar yapmadım zaten çok da yapılacak bir şey yok.Rica etsem ayarlarınızın resmini burada paylaşır mısınız ben 0.5mm de bile takılma problemi yaşıyorum ayarları bir karşılaştırmak istiyorum.
Diğer sekmelerde bir ayar yapmadım zaten çok da yapılacak bir şey yok.
@Extramemes bir gelişme var mı sorununuzu çözebildiniz mi?
Önümüzdeki sene derken 1 yıl sonrayı mı kastettiler yoksa bu seneyi mi acaba. Enteresanlarmış zaten mouselarıyla ilgili de çok fazla driver problemi yaşayan varmış. Bu Çinli üreticiler de bir garip. Birisinin malzemesi dandik çıkar yazılımı düzgün çalışır, birisi düzgün ürünler üretir yazılımdan çuvallar.Önümüzdeki sene sonuna kadar bir düzeltme olmayacak diye cevap yazdılar. Büyük ihtimal satarım bu klavyeyi bana gelmiş problem Rapid trigger özelliğinde ise o özelliği kullanmayın diyorlar şaka gibi.
1 yıl sonrayı kastediyorlar güldüm adama bizi ciddiye alın falan diyor benim gibi aynı sorunu yaşayan başkalarıda vardı onlarda güldüler adamlar bize inanmıyor video falan istiyorlarÖnümüzdeki sene derken 1 yıl sonrayı mı kastettiler yoksa bu seneyi mi acaba. Enteresanlarmış zaten mouselarıyla ilgili de çok fazla driver problemi yaşayan varmış. Bu Çinli üreticiler de bir garip. Birisinin malzemesi dandik çıkar yazılımı düzgün çalışır, birisi düzgün ürünler üretir yazılımdan çuvallar.
0.1 mm kullanmak ciddi anlamda fark ettiriyor. Daha düşünür düşünmez tuşa basıyormuş gibi çok güzel hissettiriyor. Aktif olarak CS oynuyorum. Arada bir sarhoş gibi hareket etsem de zamanla alışırım diye umuyorum kendimi zorluyorum. O ayar var ve kullanamayacaksam bu klavyenin ne anlamı kalıyor? Son bir çare belki format atmayı deneyebilirsiniz. Çünkü dediğim gibi bende düzgün çalışıyor belki format ile sorun çözülür. Windows 10 kullanıyorum bu arada 11 değil.
Şu software updateyi geri döndürmenin bir yolu var mı acaba. Forumda bir arkadaş bugün yeni konu açmış. Klavyeyi yeni almış. Software update yaptıktan sonra sorun yaşamaya başlamış çözüm arıyordu.1 yıl sonrayı kastediyorlar güldüm adama bizi ciddiye alın falan diyor benim gibi aynı sorunu yaşayan başkalarıda vardı onlarda güldüler adamlar bize inanmıyor video falan istiyorlaruğraşmayacağım bir tanıdık vasıtası ile yurt dışından 2.el 100 euroya wooting getirteceğim
Şu software updateyi geri döndürmenin bir yolu var mı acaba. Forumda bir arkadaş bugün yeni konu açmış. Klavyeyi yeni almış. Software update yaptıktan sonra sorun yaşamaya başlamış çözüm arıyordu.
fn+esc 3 saniye basınca resetleniyormuş klavye deneyin isterseniz belki çözülürŞu software updateyi geri döndürmenin bir yolu var mı acaba. Forumda bir arkadaş bugün yeni konu açmış. Klavyeyi yeni almış. Software update yaptıktan sonra sorun yaşamaya başlamış çözüm arıyordu.
Öyle ayarlar sıfırlanıyor diye biliyorum. Biz driver üzerinden klavye yazılımını güncelledik. Şuan için bende sorun yok ama arkadaşım 0.1 mm rapid trigger kullanamıyor. Dün 5 saat kadar CS oynadık o hiçbir türlü 0.1 mm yapamıyor tuşlar sürekli takılıyor. Bende sıkıntı çıkmadı. Ama ne garipse gamepassten İndiana Jones oynuyorum. Onda arada bir "s" tuşu takılma yapıyor. Bir gariplik var ama çözemedim online oyunlarda takılma yapmadıktan sonra gerisi önemli değil.fn+esc 3 saniye basınca resetleniyormuş klavye deneyin isterseniz belki çözülür