Rehber Dareu EK75 RT Firmware yükseltme sonrası yaşanan problemleri ortadan kaldırma

Merhaba Dareu markasının EK75 RT ürününü satın aldıysanız ve Firmware güncellemesi sonrası problemler yaşıyorsanız gösterdiğim adımları uygulayarak sorunlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz.

Öncelikle All in One programından sırasıyla ayarlar / reset & Update olarak ilerleyin ve Firmware versiyonunuzun 1.7.75 olduğundan emin olun çünkü yapacağımız işlem. Versiyonu 1.7.53 olarak düşürmek olacaktır yani sorunsuz versiyona düşüreceğiz eğer zaten 1.7.53 versiyonunu kullanıyor ve problem yaşıyorsanız Dareu resmi sitesinden Discord adresine gelerek yeni bir konu açıp yardım isteyebilirsiniz.

Ayrıca eklediğim resimleri takip etmeyi unutmayın numaralandırdım! Resim 1 / Resim 2 / Resim 3 / Resim 4 / Başlangıç sorusu kapatma

Adım 1- Rehberde bulunan Firmware yükleyiciyi indirin.

Adım 2- All in One programını kapatın. (görev yöneticisine bakarak tamamen kapandığından emin olun)

Bilgilendirme Firmware yüklemesi esnasında bilgisayarınızı kapatmamalı ve klavyenin kablosunu çıkarmamalısınız aksi halde klavyeniz zarar görecektir!

Adım 3- İndirdiğiniz Firmware yükleyiciyi açın fakat açtığınız gibi alt+X yaparak ekte göründüğü gibi (Resim 1) sağdaki yükleme butonunu aktif ediyoruz alt+X yapmazsanız yükleyici otomatik olarak kapanacaktır dediğim gibi yükleyici açıldığı gibi alt+X yapıyoruz ve sağdaki butona tıklıyoruz.

Adım 4- Yükleyici tamamlandıktan sonra ekteki resimde göründüğü gibi (Resim 2) close diyoruz sizde Çince yazacaktır yüklemenin tamamlandığından emin olmak adına sağ üstte gözüken dil değiştirme seçeneğinden İngilizce seçebilirsiniz. Adım 4'ü yaptıkdan ve close dedikten sonra klavyeniz de yazı yazamazsanız kabloyu çıkar tak yapın.

Adım 5- Uygulamayı açıyoruz ve ekteki resimde (Resim 3) gösterdiğim gibi başlangıç sorusunu cancel olarak cevaplıyoruz. Not: Bu sorunun her başlangıçta sormaması için nasıl kapatacağımızı en son resim olarak ekleyeceğim kontrol edebilirsiniz. Başlangıç sorusu kapatma

Adım 6- Sırasıyla settings / reset & Update diyoruz ve ekteki resimde (Resim 4) göründüğü gibi şu an için stabil Firmware gelene kadar asla Update etmiyoruz.

Evet yapacaklarımız bu kadardır yaşadığınız sorunun çözülüp çözülmediğini buradan bildirirseniz çok iyi olur.

Elinize sağlık, ben zaten update etmemiştim o yüzden sorun yok şimdilik. Sadece şunu merak ediyorum, sizde de yay sesi ve yankı var mı klavyede? Özellikle sol alttaki ctr tuşuna biraz hızlı basınca çok fazla yankı yapıyor metale vurmuş gibi. Bunu yaşayan var mı?

Elinize sağlık, ben zaten Update etmemiştim o yüzden sorun yok şimdilik. Sadece şunu merak ediyorum, sizde de yay sesi ve yankı var mı klavyede? Özellikle sol alttaki ctr tuşuna biraz hızlı basınca çok fazla yankı yapıyor metale vurmuş gibi. Bunu yaşayan var mı?

Teşekkür ederim fakat ben yaşadığınız gibi bir yay sesi vs. duymuyorum eğer sizinki gibi problem yaşayan varsa eminim burada yazacaktır.

Teşekkür ederim fakat ben yaşadığınız gibi bir yay sesi vs. duymuyorum eğer sizinki gibi problem yaşayan varsa eminim burada yazacaktır.
Fazla sesli diye iade edeyim dedim connect game kabul etmiyor. Dareu etiketini yırtmadım, üzerinde toz bile yok her şeyi geldiği gibi.

Sesli olmasa switchler kullanacaktım ama adamlar resmen yasalara uymuyor. Açılmış ürünü kabul etmeme olayı sadece hijyenik durumu önemli olan ürünlerde, kişiye özel ürünlerde veya tek seferlik kullanılan ürünlerde geçerli. Bunun dışındakiler 14 gün içinde iade edilebiliyor, ben 20dk kullanıp geri paketledim adamlar kabul etmiyor. THH'ye gideceğim gibi duruyor, connectgame'den bir şey almayın arkadaşlar. Garanti falan da yalan muhtemelen.

Fazla sesli diye iade edeyim dedim connect game kabul etmiyor. Dareu etiketini yırtmadım, üzerinde toz bile yok her şeyi geldiği gibi.

Sesli olmasa switchler kullanacaktım ama adamlar resmen yasalara uymuyor. Açılmış ürünü kabul etmeme olayı sadece hijyenik durumu önemli olan ürünlerde, kişiye özel ürünlerde veya tek seferlik kullanılan ürünlerde geçerli. Bunun dışındakiler 14 gün içinde iade edilebiliyor, ben 20dk kullanıp geri paketledim adamlar kabul etmiyor. THH'ye gideceğim gibi duruyor, connectgame'den bir şey almayın arkadaşlar. Garanti falan da yalan muhtemelen.

Keşke satın almadan önce connect game satıcısını biraz araştırsaydınız satış sonrası destek sunmadıkları bilinen bir şeydi adamların adresi bile yalan.

Keşke satın almadan önce connect game satıcısını biraz araştırsaydınız satış sonrası destek sunmadıkları bilinen bir şeydi adamların adresi bile yalan.
Duydum tabii ki onu ama iade hakkımı engellemeye çalışmazlar herhalde diyordum. Neyse, ben şikayetimi oluşturacağım bakalım ne olacak.

Akşam evde mutlaka deneyeceğim bu sorun tam olarak ne için Rapid trigger da yaşanan sorunlar için değil mi?

Firmware güncellemesi sonrası yaşadığınız bütün problemler için diyebilirim mesela ben Rapid trigger ve ayarların kaydedilmemesi veya 1mm de bile tuşların basılı kalması gibi sorununlar yaşıyordum düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı