Rehber Dareu EK75 RT Firmware yükseltme sonrası yaşanan problemleri ortadan kaldırma

Firmware is updating kısmı ilerlemiyor bende mecburen cancel yapıp çıkmak zorunda kaldım. Firmware updater ilk açılışta da klavye takılı değil tarzı uyarı veriyor zaten. Neyi yanlış yapıyorum acaba tam anlayamadım.

Ekleme = Firmware güncelleyiciyi açtıktan sonra rahat anlayabilmeniz için sağ üstten dili ingilizce yapın. Eğer klavye takılı değil diye uyarı veriyorsa USB slotunu değiştirin. Ben 3.0'dan 2.0'a taktım öyle gördü. Ondan sonra arkadaşın dediği gibi alt+x yapıp güncellemeye devam edin.

Aynı sorun bende var.

Aynı sorun bende var.
USB 2.0 slotuna takmayı deneyin veya başka USB slotlarına. Ben o şekilde çözdüm. Zaten bu sürüm benim sorunumu çözmedi aksine arttı gibi. Çok nadir rapid trigger tuşları takılı kalıyordu ve CS'de bu zamana kadar hiç yapmamıştı. Bu firmware geçtikten sonra 0.1 mm'de CS'de takılma yaşamaya başladım. Tekrar güncel versiyona döndüm şimdilik 1 oyun attım sorun çıkartmadı.

Kafamı karıştırdı eski sürüm de mi bozuk o zaman konuyu açan arkadaş neden düzeldiğini söylüyor.

Kafamı karıştırdı eski sürüm de mi bozuk o zaman konuyu açan arkadaş neden düzeldiğini söylüyor.
Bilemem bende sorun çıktı. Uzun süre kullanınca onlarda da çıkar belki. Son sürümde de sorun çıkıyor. 0.1 mm rapid trigger kullanamıyorum arada bir takılma yaptığı için. CS'de hiç yapmamıştı ama dün yaptı. Klavye mi bozuk artık yazılım mı bilemiyorum ucuz etin yahnisi diyip geçeceğiz artık. 0.2 mm rapid trigger şuanlık sorunsuz gözüküyor.

Ben de 0.2de sorunlu kavrama noktasını kaç mm yapıyorsunuz bu rapid triggerın hemen yanında soldaki

Ben de 0.2de sorunlu kavrama noktasını kaç mm yapıyorsunuz bu rapid triggerın hemen yanında soldaki
1 mm kullanıyorum ama onunla rapid triggerın alakası yok. Rapid trigger ayarladığınızda kavrama noktasıyla deaktif etme noktasını ayrı ayrı ayarlatıyor. Rapid trigger atadığınız tuşlar için kavrama noktası o oluyor. Soldaki rapid trigger ayarlanmamış tuşlar için geçerli oluyor.

Anladım valla benim genelde yön tuşlarında sorun oluyor yukarı tuşu özellikle gidiyor. Ve bazen enter tuşu hiç çalışmıyor bence tamamen yazılımsal sorunlar bunlar bozuk değil klavye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…