Rehber Dareu EK75 RT Firmware yükseltme sonrası yaşanan problemleri ortadan kaldırma

Aula f75i satıp buna geçmiştim şuan ki aklım olsa auladan devam ederim ya.
Ya aula zaten kalite olarak daha iyi de oyun açısından bununla yarışamaz olayı hocam öyle düşündüğüm için ben de bunda kalıyorum

Ya aula zaten kalite olarak daha iyi de oyun açısından bununla yarışamaz olayı hocam öyle düşündüğüm için ben de bunda kalıyorum
ben rapid triggerın faydasını çok göremedim açıkçası daha hızlı değilim sağ sol yaparken vs ve cidden 0.5de ve 1.00da bile gereksiz sağ sollar yapıyor çok garip geliyor bana.

ben rapid triggerın faydasını çok göremedim açıkçası daha hızlı değilim sağ sol yaparken vs ve cidden 0.5de ve 1.00da bile gereksiz sağ sollar yapıyor çok garip geliyor bana.
Nasıl yani gereksiz yapıyor

Nasıl yani gereksiz yapıyor
şöyle yıllardır oynadığım haxball diye bi oyun var bunda sürekli sağ sol yapıp titretmen gerekiyor tuşlar takılıyor yön tuşları hatta bütün tuşlar ben hissediyorum 4 tuş aynı anda basınca aulada öyle bişey yoktu böyle robotlaşıyor tuşlar algılamıyor bazı tuşları bu da rapid triggerdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum stabil çalışmıyor. Satıp başka bi klavyeye geçmeyi planlıyorum bakalım

Evet hocam doğrudur bir de kaçta kullanıyorsunuz mesela 01 ,03 genel olarak insanlar 05 ve üzerinde sorun olmadığını söylüyor ya bir de dediğim gibi yeni çıktı zaten klavye yani öyle biliyorum ben illaki güncelleme gelecektir hocam ya bu fiyata memnun kalacağımız günlerde olacağını düşünüyorum umarım olur

05 - 07 arası kullanıyorum ben.

05 - 07 arası kullanıyorum ben.
O aralıklarda da mı sorun çıkıyor sizde hocam son güncellemeler sonrası böyle olmuş zaten normalde 03te 01'de kullanan bile varmış sorunsuz muhtemelen bir hani yazılımla bir sorun çözeceklerdir biraz daha dayanın o zamana kadar en sorunsuz ayarı bulun işte default da falan kullanın

defaultda kullanıyorum şu an 05 07 arası bile sorunlu şu aralar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…