Rehber Dareu EK75 RT Firmware yükseltme sonrası yaşanan problemleri ortadan kaldırma

Merhaba Dareu markasının EK75 RT ürününü satın aldıysanız ve Firmware güncellemesi sonrası problemler yaşıyorsanız gösterdiğim adımları uygulayarak sorunlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz.

Öncelikle All in One programından sırasıyla ayarlar / reset & Update olarak ilerleyin ve Firmware versiyonunuzun 1.7.75 olduğundan emin olun çünkü yapacağımız işlem. Versiyonu 1.7.53 olarak düşürmek olacaktır yani sorunsuz versiyona düşüreceğiz eğer zaten 1.7.53 versiyonunu kullanıyor ve problem yaşıyorsanız Dareu resmi sitesinden Discord adresine gelerek yeni bir konu açıp yardım isteyebilirsiniz.

Ayrıca eklediğim resimleri takip etmeyi unutmayın numaralandırdım! Resim 1 / Resim 2 / Resim 3 / Resim 4 / Başlangıç sorusu kapatma

Adım 1- Rehberde bulunan Firmware yükleyiciyi indirin.

Adım 2- All in One programını kapatın. (görev yöneticisine bakarak tamamen kapandığından emin olun)

Bilgilendirme Firmware yüklemesi esnasında bilgisayarınızı kapatmamalı ve klavyenin kablosunu çıkarmamalısınız aksi halde klavyeniz zarar görecektir!

Adım 3- İndirdiğiniz Firmware yükleyiciyi açın fakat açtığınız gibi alt+X yaparak ekte göründüğü gibi (Resim 1) sağdaki yükleme butonunu aktif ediyoruz alt+X yapmazsanız yükleyici otomatik olarak kapanacaktır dediğim gibi yükleyici açıldığı gibi alt+X yapıyoruz ve sağdaki butona tıklıyoruz.

Adım 4- Yükleyici tamamlandıktan sonra ekteki resimde göründüğü gibi (Resim 2) close diyoruz sizde Çince yazacaktır yüklemenin tamamlandığından emin olmak adına sağ üstte gözüken dil değiştirme seçeneğinden İngilizce seçebilirsiniz. Adım 4'ü yaptıkdan ve close dedikten sonra klavyeniz de yazı yazamazsanız kabloyu çıkar tak yapın.

Adım 5- Uygulamayı açıyoruz ve ekteki resimde (Resim 3) gösterdiğim gibi başlangıç sorusunu cancel olarak cevaplıyoruz. Not: Bu sorunun her başlangıçta sormaması için nasıl kapatacağımızı en son resim olarak ekleyeceğim kontrol edebilirsiniz. Başlangıç sorusu kapatma

Adım 6- Sırasıyla settings / reset & Update diyoruz ve ekteki resimde (Resim 4) göründüğü gibi şu an için stabil Firmware gelene kadar asla Update etmiyoruz.

Evet yapacaklarımız bu kadardır yaşadığınız sorunun çözülüp çözülmediğini buradan bildirirseniz çok iyi olur.

Ya aula zaten kalite olarak daha iyi de oyun açısından bununla yarışamaz olayı hocam öyle düşündüğüm için ben de bunda kalıyorum
ben rapid triggerın faydasını çok göremedim açıkçası daha hızlı değilim sağ sol yaparken vs ve cidden 0.5de ve 1.00da bile gereksiz sağ sollar yapıyor çok garip geliyor bana.

Nasıl yani gereksiz yapıyor
şöyle yıllardır oynadığım haxball diye bi oyun var bunda sürekli sağ sol yapıp titretmen gerekiyor tuşlar takılıyor yön tuşları hatta bütün tuşlar ben hissediyorum 4 tuş aynı anda basınca aulada öyle bişey yoktu böyle robotlaşıyor tuşlar algılamıyor bazı tuşları bu da rapid triggerdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum stabil çalışmıyor. Satıp başka bi klavyeye geçmeyi planlıyorum bakalım

şöyle yıllardır oynadığım haxball diye bi oyun var bunda sürekli sağ sol yapıp titretmen gerekiyor tuşlar takılıyor yön tuşları hatta bütün tuşlar ben hissediyorum 4 tuş aynı anda basınca aulada öyle bişey yoktu böyle robotlaşıyor tuşlar algılamıyor bazı tuşları bu da rapid triggerdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum stabil çalışmıyor.
Evet hocam doğrudur bir de kaçta kullanıyorsunuz mesela 01 ,03 genel olarak insanlar 05 ve üzerinde sorun olmadığını söylüyor ya bir de dediğim gibi yeni çıktı zaten klavye yani öyle biliyorum ben illaki güncelleme gelecektir hocam ya bu fiyata memnun kalacağımız günlerde olacağını düşünüyorum umarım olur

Evet hocam doğrudur bir de kaçta kullanıyorsunuz mesela 01 ,03 genel olarak insanlar 05 ve üzerinde sorun olmadığını söylüyor ya bir de dediğim gibi yeni çıktı zaten klavye yani öyle biliyorum ben illaki güncelleme gelecektir hocam ya bu fiyata memnun kalacağımız günlerde olacağını düşünüyorum umarım olur
05 - 07 arası kullanıyorum ben.

05 - 07 arası kullanıyorum ben.
O aralıklarda da mı sorun çıkıyor sizde hocam son güncellemeler sonrası böyle olmuş zaten normalde 03te 01'de kullanan bile varmış sorunsuz muhtemelen bir hani yazılımla bir sorun çözeceklerdir biraz daha dayanın o zamana kadar en sorunsuz ayarı bulun işte default da falan kullanın

O aralıklarda da mı sorun çıkıyor sizde hocam son güncellemeler sonrası böyle olmuş zaten normalde 03te 01'de kullanan bile varmış sorunsuz muhtemelen bir hani yazılımla bir sorun çözeceklerdir biraz daha dayanın o zamana kadar en sorunsuz ayarı bulun işte default da falan kullanın
defaultda kullanıyorum şu an 05 07 arası bile sorunlu şu aralar bana

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı