Dareu EK871GTR alınır mı?

Hocam açıkcası vergilerden sonra elimdeki klavyeye daha çok bağlandım ve ağır modladım. Şu an klavyenin sesi Kang White sağolsun, Ek75 Pro'nun dream switchleri gibi creamy çıkıyor fakat gasket olmadığından bir de henüz PC foam yapamadığımdan orantılı değil. Onun dışında kendi klavyemi gerçekten beğeniyorum ve sanırsam değiştirmemeye karar verdim. Sadece kablosuz ve 5 pin diye 873 düşünmüştüm ama gerek yok sanırsam.
Sizdeki klavye Z686 mıydı?

Hocam açıkcası vergilerden sonra elimdeki klavyeye daha çok bağlandım ve ağır modladım. Şu an klavyenin sesi Kang White sağolsun, Ek75 Pro'nun dream switchleri gibi creamy çıkıyor fakat gasket olmadığından bir de henüz PC foam yapamadığımdan orantılı değil. Onun dışında kendi klavyemi gerçekten beğeniyorum ve sanırsam değiştirmemeye karar verdim. Sadece kablosuz ve 5 pin diye 873 düşünmüştüm ama gerek yok sanırsam.
Nasıl modladınız ? Forumda anlatım konusu varsa link paylaşabilir misin ?

Nasıl modladınız ? Forumda anlatım konusu varsa link paylaşabilir misin ?
Kendim yaptım, 6 kat tape mod + 2 kat case foam yaptım. Creamy olması için stock keycapleri kullanıyorum PBT keycapler fazla toklaştırıyor. Yakında PE foam da yapmayı düşünüyorum. Hatta birazdan yapabilirim case foam 1 kat bırakıp.

Kendim yaptım, 6 kat tape mod + 2 kat case foam yaptım. Creamy olması için stock keycapleri kullanıyorum PBT keycapler fazla toklaştırıyor. Yakında PE foam da yapmayı düşünüyorum. Hatta birazdan yapabilirim case foam 1 kat bırakıp.
Daha demin modlamayı bitirdim. Anlatayım:
Öncelikle enter tuşunun satabilizörü fazla rattle sesi çıkarıyordu onunla başladım. Zaten daha önce stabilizörlere holee modu ve ek ayakları kesmiştim fakat enter tuşunun stabilizörü hala sesliydi ben de yara bantlarıyla metal çubuğun değdiği her yeri kapladım. Stabizörden sonra kasadaki 2 kat köpüğü teke indirip PCB üstüne koydum daha sonra sesi eskisinden kötü çıkıyordu kasa boştu çünkü aşırı hollowdu o yüzden uzun zamandır aklımda olan bir şeyi yaptım eski mouse padimi kasaya koydum.
1723921724062.jpeg

Statik sorun çıkmasın diye de üstüne kasadaki köpüğü koydum ve en son böyle gözüküyorlar:
1723921772249.jpeg

IMG_20240817_213830.jpg

1723921808072.jpeg

Işıkları eskisine göre kısılmış gibi gözükse de hala yeterince parlak:
1723921830032.jpeg

Bu da overall en son hali:
1723921843630.jpeg

Klavyenin sesi anlık Ek75 gibi creamy çıkıyor.

Son düzenleme:
Connectgame müşteri hizmetleri pek iyi değil biliyorum. Fakat EK871 999TL. Zaten klavye hot-swap ve 3 modlu. Bence alınır fakat buraya da yazmak istedim sizce alınır mı?

Alınır 🫠

Technopat Haberler

Geri
Yukarı