Dark aqua Force 120w Performansı

reichavy

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Donanımlar,

Sıvı soğutma; Dark aqua Force 120w
Anakart; Msi z170a Gaming Pro
Ekran kartı; Msi Nvidia GTX 970
İşlemci; İ5 6600K skylake

Arkadaşlar işlemci ısım 70-90 derece arsı oynuyor sıvı soğutmanın fanları güzel çalışıyor ne gibi bi propblem olabilir? Sıvı soğutmanın fanları ayrı ayrı ana kart üzerindeki cpu fan1 ve cpu fan 2 ye takılı pompadan çıkan bir sata power ve yanında 2 pin girişli power var power system fan1 e takılı sata power kablosunu takacak yer olmadığı için boşta desteğinizi rica ederim.

Sistemi tekrardan kurdum yeni termal macun ile tamamen otturduğuma emin olduktan sonra topladım. sorun devam etmektedir pc açılıyor ve her saniye ısı yükselmektedir. oyunlarda 120 fps almama rağmen örn; mad max işlemci ısısına baktığım zaman 92 derece 80 dereceden aşşağısını görmüyorum, sıvı soğutmanın fanları güzel çalışıyor nedenini çözemedim hala..

Ve; bios ekranına girdiğim zaman ilk olarak cpu 32 derecenden yükselmeye başlıyor ana kart sabit 21 derecede.

Son olarak aklıma gelen; Fan yönleriyle bi ilgisi varmıdır gelişi güzel taktım. ve ayrıca bu pompadan çıkan erkek sata power kablosunu power supplyyden gelen dişi sata power kablosu ile birleştirmem mi gerek ? çünkü bu pompanın 2 pin girişiyle çalışacağını düşünmüyorum açıkcası, fanlar güzel çalışıyor ama pompa çalışmadığı soğutma işlemi gerçekleşmiyor diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Geç oldu biraz kusuruma bakmayın. harika performans zamanla değiştirilebilir ben şu ana kadar problem yaşamadan. ilk kez soğutucu kullandığım için montajda sıkıntı yaşadığımdan dolayı böyle bir problem karşılaştım üründü hiç bir sıkıntı yok hala kullanmaktayım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı