Dark build nasıl yapılır?

Shuraeq

Femtopat
Dark Build yapmak istiyorum. Crypto blacksword ve sunsett staff alarak Dark weapon kullanarak oynamak istiyorum. Bunları nereden bulacağım hakkında çok bir kaynak bulamadım. Biraz yardımcı olur musunuz?

1- Crypt Blacksword | Dark Souls 2 Wiki
2-intelligence ve faith statlarının ikisini de 20 yaparsan Huntsman's Copse'taki ilk bonfireın yakınında oturan büyücüden alınıyor diye hatırlıyorum.
3-az önce bahsettiğim NPC 2700 soula satıyor bu büyüyü.

Hocam Crypt blacksword ilk oyunda alınmıyormuş onun yerine Lost sinner sword kullanacağım Dark weapon büyüsü bu kılıç ile güzel olur mu ve başka eğlenceli faith büyüleri önerir misin?

Hocam Crypt blacksword ilk oyunda alınmıyormuş onun yerine Lost sinner sword kullanacağım Dark weapon büyüsü bu kılıç ile güzel olur mu ve başka eğlenceli faith büyüleri önerir misin?
Valla Dark Weapon için kullanabileceğin tonlarca silah var, bence dediğin silah o kadar da iyi değil. Onun yerine Faith stat kasmanı isteyen Greatswordlar kullanabilirsin.

Crypt blacksword için bossu kesmeden önce mi ascetic kullanacağız kestikten sonra ascetic kullanıp bir daha mı kesicez hocam söyler misiniz?
Hangi bossu hocam?

Crypt blacksword için bossu kesmeden önce mi ascetic kullanacağız kestikten sonra ascetic kullanıp bir daha mı kesicez hocam söyler misiniz?
The Rotten diye hatırlıyorum hocam, onu bonfire ascetic kullanarak Ng+ seviyesine çekmeniz gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı