Dark Cubix Nasıldır?

• Konuyu başlatan Eden Dust
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 5.448
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun demek isterim tekrardan. Kasadan memnun musunuz ?

Ben yazın genel olarak seyahat halindeyim ve daha çok Dirt Rally, Project Cars, Pes 2017, Fifa 2017 ve Minecraft tarzı oyunlar oynuyorum.

Asıl konuya gelmek gerekirse sistemde ekran kartı kullanmayacağım yani yeni alacağım sistemde ileriye dönük olması açısından HD 630 olacak.Bu yüzden işlemcinin soğuması için kasa yalıtımı ve soğutması çok önemli. Ek olarak düşük orta ayarlarda bahsettiğim oyunlarda hiç kasma olmadan oynayabileceğimi çoğu videolardan gördüm ama bu kasa yüzünden ani takılmalar yaşar mıyım ?

İleride yükseltme açısından GTX 1060'a geçmeyi düşünüyorum. Anakart olarak ya Asus B150 m.2 ssd destekli anakartı ya da Asrock Z270 atx anakartı kullanacağım ki Asrock z270 Atx boyutta olduğundan küp kasadan korkuyorum. Tecrübelerinizi rica etsem paylaşabilir misiniz ?

Son olarak kasanın ebatlarını ölçüp yazabilir misiniz internette bulamadım. İyi sosyaller dilerim.

Kasadan genel olarak çok memnunum. 2 bölmeli olması kasaya esneklik kazandırıyor. Yani klipsiz montaj bile yapiyorsun. Çok derli toplu duruyor. Kasa küp olmasına rağmen çok geniş ve rahat montaj yapılıyor. Tam boy ATX anakartlar sorunsuz bir biçimde sigiyor. Yani bu konuda bir sıkıntın olmasın. Ekran kartı olarak genişliği mümkünse 12cm civarında olsun. Gaming X gibi heybetli büyük kartlar kullanacaksaniz uzak durun. Kasa da bir miktar cikinti oluşturuyor. Bunun dışında bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Bir yere gotururken sana kolaylık sağlar. Tabii ki laptop gibi düşünme yine de. :)

Dizüstünden oldum olası nefret ediyorum zaten. Performans olarak çok düşükler maalesef. Zaten alırsam çok çok yüksek ihtimallerle Zotac'ın mini versiyonlarını alırım. Kullanıp şikayeti olanı görmek pek mümkün değil tamamen fiyat performans. Umarım kasanızı uzun ömürlü kullanabilirsiniz, tekrardan iyi sosyaller. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı