Ben alıp üste de iki adet Dark fan ekledim. Şu an çok memnunum, iki senelik Ryzen serüvenimde en serin sistemi kullanıyorum.
Aynı fanlardan mı aldınız? Ben baya aradım ama aynı fanlardan bulamadım.Ben alıp üste de iki adet Dark fan ekledim. Şu an çok memnunum, iki senelik Ryzen serüvenimde en serin sistemi kullanıyorum.
Ben alıp üste de iki adet Dark fan ekledim. Şu an çok memnunum, iki senelik Ryzen serüvenimde en serin sistemi kullanıyorum.
4 fan ile geliyor. 3 önde 1 tane egzoz olucak şekilde. Objektif olarak yorum yapmam gerekirse fanların RGB'si çok güzel duruyor. Biraz eksisi var ama. Fanların RGB'si değişmiyor. Kontrolcüsü yok zaten. Hızları değişmiyori hep son hızda dönüyorlar ama hiç ses yok ve bana kalırsa biraz daha hızlı dönmesi gerekiyor. Kasanın önü mesh değil stok halde kullanırsan sorun yaratabilir. Şimdilik tek eksisi bunlar. Artıları ise dediğim gibi fanların RGB'si çok hoş duruyor. Kasa çok büyük değil yer kaplamıyor. Önündeki plastik yer çıkabiliyor. PSU gizleme yeri var. 1 adet üstte, bir adet altta olucak şekilde 2 tane mıknatıslı toz filtresi mevcut. 4 fanla geliyor vs. diyebilirim. Genel olarak fiyatına göre alınabilir. Eğer sistemden ayrı alınıcaksa aynı kasanın önü mesh olan Dark Guardian Mini modeli alınabilir. Eğer hazır sistemle alınıcaksa gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.Kasanın içinde kaç tane fan ile geliyor ve bu gelen fanların konumu neresi? Eklediğiniz Dark Fanların linkini atabilir misiniz ve hangi konuma eklediniz?
Bu arada 8 fan'a kadar desteği olduğu yazıyor ama 3 ön 1 egzoz 2 de üst desen 6 yapıyor. Sanırım diğer 2 tanesi PSU yerinin üstüne ama gereksiz olur.Kasanın içinde kaç tane fan ile geliyor ve bu gelen fanların konumu neresi? Eklediğiniz Dark Fanların linkini atabilir misiniz ve hangi konuma eklediniz?
Boşta kaç derecede oluyor sistemin?Ben de bu modeli var, sadece fanları farklı. Fan olarak da bu kit vardı elimde ben de masraf çıkmasın diye bunu kullandım. Sıcaklık değerlerimden çok çok memnunum. Bundan önceki sistem NZXT S340 içerisinde Ryzen 1500X tabanlıydı. Şu anki sistemim Ryzen 1600 tabanlı ver neredeyse NZXT'in boş halini bu kasada yük altında alıyorum. İşlemcimin fanı sessiz modda olmasına rağmen yük altında 67'yi geçmiyor. Stok termal macunu sürülü. NZXT kasamda totalde üç fan vardı tabii ama fiyat olarak ele alırsak Dark ve fan kiti daha ucuza geldi bana.
Ben MSI Afterburner üzerinden bakıyorum. Monitörüm 165Hz ekran kartım 38 derecelerde dolaşıyor. İşlemcimin sıcaklığına nasıl bakabilirim?Ekran kartım 27 derece, monitörüm 144Hz bu arada, ekran kartı sıcaklığını etkiliyor diye biliyorum. İşlemcim ise 32-38 derece arası değişiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.