Dark Diamond Pro alınır mı?

Çok toz yapıyor mu camsız kullanımda ? Ben de çıkarmayı düşünüyorum. Kasa fırın gibi oluyor oyun oynarken.
Çıkardım 30 saniye önce ama toz falan girmez mi? Zararlı olmasın? Kullanmadığım zaman kapatayım o zaman veya sinek tülü falan mı geçirsem karar veremedim.
Benim kasa masanın üstünde olduğundan pek toz yaptığını söyleyemem. Extra toz filtresi alıp takabilirsiniz.

Benim kasamda masanın üstünde ama toz yapar illa ya.

Sıcaklık değerlerinde düşüş olursa bu mesajı alıntı yapıp yazar mısın rica etsem? Eğer olumlu olursa bende çıkartacağım ön camı. Hatta camı lazercide kestirip bazı kısımlarını, toz filtresi takarak daha bir hoş görünüm yapmayı düşünmüyor değilim :).
Ben MSI Afterburner üzerinden bakıyorum. Monitörüm 165Hz ekran kartım 38 derecelerde dolaşıyor. İşlemcimin sıcaklığına nasıl bakabilirim?
Core Temp uygulamasıyla bakabilirsin.

Sıcaklık değerlerinde düşüş olursa bu mesajı alıntı yapıp yazar mısın rica etsem? Eğer olumlu olursa bende çıkartacağım ön camı. Hatta camı lazercide kestirip bazı kısımlarını, toz filtresi takarak daha bir hoş görünüm yapmayı düşünmüyor değilim :).

Core temp uygulamasıyla bakabilirsin.

5-6 derece düşüş oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı