Daha fazla
Evet.Geri takılabiliyor mu peki?
Evet.Geri takılabiliyor mu peki?
Nasıl çıkarttın ya
Hala çıkaramadın mıNasıl çıkarttın ya?
Çok toz yapıyor mu camsız kullanımda ? Ben de çıkarmayı düşünüyorum. Kasa fırın gibi oluyor oyun oynarken.Hala çıkaramadın mıKasanın içinden doğru klipsleri ittirmeyi dene.
Hala çıkaramadın mıkasanın içinden doğru klipsleri ittirmeyi dene.
Çok toz yapıyor mu camsız kullanımda ? Ben de çıkarmayı düşünüyorum. Kasa fırın gibi oluyor oyun oynarken.
Benim kasa masanın üstünde olduğundan pek toz yaptığını söyleyemem. Extra toz filtresi alıp takabilirsiniz.Çıkardım 30 saniye önce ama toz falan girmez mi? Zararlı olmasın? Kullanmadığım zaman kapatayım o zaman veya sinek tülü falan mı geçirsem karar veremedim.
Benim kasamda masanın üstünde ama toz yapar illa ya.Benim kasa masanın üstünde olduğundan pek toz yaptığını söyleyemem. Extra toz filtresi alıp takabilirsiniz.
Benim kasamda masanın üstünde ama toz yapar illa ya.
Core Temp uygulamasıyla bakabilirsin.Ben MSI Afterburner üzerinden bakıyorum. Monitörüm 165Hz ekran kartım 38 derecelerde dolaşıyor. İşlemcimin sıcaklığına nasıl bakabilirim?
Sıcaklık değerlerinde düşüş olursa bu mesajı alıntı yapıp yazar mısın rica etsem? Eğer olumlu olursa bende çıkartacağım ön camı. Hatta camı lazercide kestirip bazı kısımlarını, toz filtresi takarak daha bir hoş görünüm yapmayı düşünmüyor değilim.
Core temp uygulamasıyla bakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.