Dark Diamond Pro alınır mı?

Yan kapaktan bahsediyor. Ben yan kapağı sökmedim direk hava arkaya gitsin diye yan kapalı olunca önden aldığı havayı arkaya rahat aktarabiliyor. İlerleyen günlerde ön cama bi modifiye yapıcam bende kasayı görsel olarak güzelleştirmek için.
Tamam ben camdan bahsettiğini biliyorum ama bende camı çıkarınca daha serin çalışıyor. Bunun herhangi bir zararı olur mu ki? Bence olmaz ama belki arkadaşın bildiği bir şey vardır.

Tamam ben camdan bahsettiğini biliyorum ama bende camı çıkarınca daha serin çalışıyor. Bunun herhangi bir zararı olur mu ki? Bence olmaz ama belki arkadaşın bildiği bir şey vardır.

Olmaz tabii ki. Bir tık daha fazla toz tutar. Ama bahsettiği şey havanın direk girip arkadan çıkması diye düşünüyorum. Yan taraf kapalıyken hava yandan değil de direk egzoz fandan çıkar yanın da ufak bir etkisi var gibi.
Ne çektik bu kasadan 😁

Bu kasada sirkülasyonun kapak takılı değilken daha iyi olması normal çünkü ön fanlar boşuna dönüyor. İçeri hava çekemiyorlar bu yüzden yan kapağı açınca kasa serinliyor. Normalde ön paneli mesh olan kasalarda fanlar önden havayı çeker ekran kartına verir. Egzoz fan ise işlemciden ve ön fanlardan gelen havayı dışarı atar.

Ne ile yapıştırmam gerek? Silikon tabancasıyla yapıştırırsam daha çıkmaz kasadan.

Stick kartüşü olan sıcak silikonu ufak damlalar ile yaparsan sökerken bile kopar kasada iz bırakmaz. Çok sıkmamaya gayret et ve silikonu sıcakken yayma. Sorun olmaz.

Selam sorun paneli çıkarınca serin çalışması değil. Kasayı kapalı kullanman gerek. Düzgün şekilde önden havayı alıp arka egzoz fana vermesi normal olması gereken şeklidir. Sen kapaksız kullanmak istiyorsan o şekilde kullan ama burada doğru olan sistem için yardımlaşıyoruz.
Açık kalması demek toz alması, sıvı teması veya kasa içine darbe alması gibi sorunlar çıkartır o bambaşka bir konu. Sağlıklı tavsiye vereceksen ver vermeyeceksen konuyu kirletme.

Son düzenleme:
Harika bir kasa,argb’li olanı tavsiye ederim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Stick kartüşü olan sıcak silikonu ufak damlalar ile yaparsan sökerken bile kopar kasada iz bırakmaz. Çok sıkmamaya gayret et ve silikonu sıcakken yayma. Sorun olmaz.

Selam sorun paneli çıkarınca serin çalışması değil. Kasayı kapalı kullanman gerek. Düzgün şekilde önden havayı alıp arka egzoz fana vermesi normal olması gereken şeklidir. Sen kapaksız kullanmak istiyorsan o şekilde kullan ama burada doğru olan sistem için yardımlaşıyoruz.
Açık kalması demek toz alması, sıvı teması veya kasa içine darbe alması gibi sorunlar çıkartır o bambaşka bir konu. Sağlıklı tavsiye vereceksen ver vermeyeceksen konuyu kirletme.

Micro sineklik aldım şimdi ne yapmam gerek? @Keyn96.
Selam havaların ısınması ile bende aynı sorunu yaşıyorum. Bugün Apex Legends oynarken fark ettim. Galax RTX 2060 var kasada. Sıcaklık değeri 81 olduğunu görünce şok oldum. Aklıma ilk gelen ön panelden kaynaklanabileceği oldu. Sizlerinde yaptığı gibi söktüm. Zorlanmadım içeriden çentiklere basınca plastik panel çıktı zaten. Extra fan almak maliyet çıkartacak ki tahminen orta seviye 2 tane alırsam 120-150 TL arası tutacak iyi bir fan alırsam 250 TL tutacaktır. Firma mesajıma döndü yarın arayıp konuşacağım. Sonuç bulamazsam. Kendim çözüm üreteceğim. En uyguna en iyi görüntüyü sağlayıp. Bu başlık altında paylaşacağım.
Korona yüzünden aklımda olan sistemi yapamadım. Köşelere akrilikten panel yapacaktım. Tam orta kısıma çekip çıkartılabilecek delikli alüminyum panel kesip koymayı düşündüm. Geçici olarak böyle kalacak. 😃 Kullandığım ürün fiber sineklik teli ve olmazsa olmaz silikon tabancasıEki Görüntüle 568882. 5TL'ye çözdüm olayı. Dilerseniz kasanın iç tarafına yani fanların arka bölümünede 12x12 keserek koyabilirsiniz.
Ben Micro sineklik aldım siz fiber sineklik yazmışsınız ama çok fark olur mu? Değiştireyim mi yoksa kalsın mı? @Keyn96

Dosya Ekleri

• 1590858729735-788003754.jpg
    1590858729735-788003754.jpg
    593,2 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı