Dark diamond Pro mesh +650 Aerocool vs Corsair Spec Delta +550 PSU

anobey

Hectopat
Merhaba arkadaslar az önce şu kasa + psu aldım fakat aldıktan hemen sonra Corsair modelni gördüm. Sizce aldığımı iptal edip Corsair'i mi almaıyım?

Almıs olduğum kasanın PSU modeli Aerocool Aero white 650W 80+, özellikleri kağıt üzerinde bayağı iyi ama hiç yorumu yok neredeyse, ne yurt dısı ne yurt içi. Diğeri ise bilindik Corsair aralarında +100 TL gibi bir fark var. Sizce ne yapmalıyım?
Dark Diamond PRO Mesh 650W 80+ aldım yoluma bununla mı devam etmeliyim yoksa +100 TL verip

Corsair Spec Delta RGB Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası - Corsair VS550 80+ 550W Güç Kaynağı mı almalıyım? Simdiden teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında aerocool aero white modeli tanıtım değereri fena durmuyor ama kasa farkı var evet . +100 tl değer mi r3 3300x yerine mesela r5 3600 alabilirim biraz daha koyarsam farkın üstüne

Arada çok fark yok 100 TL için değer bence ben olsam Corsair'i alırdım. Ya da Aerocool Ore Saturn kasa alırdım PSU'yu da başka alırdım kendim takardım.
Ore Saturn alacaktım ilk başta ama o kasada beni iten bir şey var :) corsair daha tok duruyor ya , tek aklımdaki soru önü tamamen mesh değil , havalanması nasıl olur

Malzeme kalitesi çok iyi değil gibi geliyor ve sanırım gametech vs hep aynı ucuz kasayı ürettiği için bir antipati oluştu . Mesela msi vampiric gidip baktım baya güzel kalitesi var onda ön tarafta fan yok onu takıncs fiyat katlanıyor .
Corsair Spec Delta alıp hava akışı açısından sorun yaşayan görmedim. Zaten kasa ve güç kaynağı noktasında diğer seçenekten çok önde bir kombo bu. Çokta düşünmeye gerek yok 🧐
Aerocool Aero White 650W 80+ Aktif PFC, Otomatik Hız Ayarlı 12cm Fanlı Sessiz Güç Kaynağı (AE-AEROW650) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik Dark kasanın üstüne verilen psu bu , pek bilinmiyor bu model ama değerleri fena değil , kasa neredeyse bedavaya geliyor diye düşünüp almıştım

Ben bu kasadan önce XPG'nin 600 TL'lik kasasını aldım önde bir tane fan koymuş adamlar kasayı pek beğenmedim zaten iade ettim sonra bahsettiğim kasayı aldım arasında bir fark göremedim eski kasama göre çok serin çalışıyor memnunum kısaca. Ama dediğim gibi Corsair'i alın geçin.

Ayrıca Aerocool'un kasası alınır ama PSU'larının alınmasını önermem.

Ben bu kasadan önce XPG'nin 600 TL'lik kasasını aldım önde bir tane fan koymuş adamlar kasayı pek beğenmedim zaten iade ettim sonra bahsettiğim kasayı aldım arasında bir fark göremedim eski kasama göre çok serin çalışıyor memnunum kısaca. Ama dediğim gibi Corsair'i alın geçin.

Ayrıca Aerocool'un kasası alınır ama PSU'larının alınmasını önermem.
Galiba beni ikna ettiniz hemen :) sipariş iptalini oluşturdum hesabıma geçince corsair veririm

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı