Witcher 3 Triss gitti

Gelecek olsa gelirdi kanka. Boşver. Şaka yapıyorum.

Kamburlu Yenneferden mi bahsediyoruz?
"Hatice" değil, "netice" önemli hocam. Gün sonunda zevkler ve renkler tartışılmaz ama hakkını yemeyelim yani şimdi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Hatice" değil, "netice" önemli hocam. Gün sonunda zevkler ve renkler tartışılmaz ama hakkını yemeyelim yani şimdi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yerim yaaaaaaaa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️💞💞💞💞💞💖💖💖💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Triss'le ilişkiniz olması için "A Matter of Life and Death" (Ölüm Kalım Meselesi) yani balo görevinde öpmüş olmanız lazım. "Now or Never" (Ya Şimdi Ya Asla) sonunda da "Benimle kal" ve "Seni seviyorum" diyaloglarını seçmeniz lazım.
İkisinden birini yapmanız yeterli değil, ikisini de yapmanız lazım.
@kurbaga_prens
Bu iki şartı karşıladığınızda yine de gider gibi yapıyor ama sahne sonunda dönüyor. Eğer Triss "sözde" gittikten sonra konu açmadan önce sahneyi sonuna kadar izlemediyseniz izleyin - bekleyin.

En son Triss döndüğünde bi' deniz feneri sahnesi yaşamanız lazım. O zaman olmuş demektir.

Son düzenleme:
Triss gittiyse Yennefer veya Ciri'yi seçmeniz lazım. Gerekli görevleri yapmadığınız için geri dönmüyor diye biliyorum. Ben kızım Ciri'yi seçmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı