Dark diamond Pro mesh 8 fan takmak

kgntnr

Megapat
Daha fazla  
Elimde belirttiğim kasa mevcut. Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik. 2 adet kendi fanından Dark Solid 12cm FRGB Kasa Fanı (Dark Diamond Pro Yedek Fanı) (DKCF126F) - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik yani bundan sipariş ettim. Ekran kartımın kendi fanlarını %75 güçte çalıştırıyorum soğuması için. OC yaptım ekran kartına. Eğer toplam fan sayısını 8'e çıkarırsam bir fark olur mu soğumada. Aldığım fanları egzoz fan olarak üste bağlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, zaten hava akışı güzel bir kasa. İsterseniz tepe fanı da takabilirsiniz. Tavsiye ettiğim arkadaşım memnun.

Hava akışı güzel ama ekran kartı biraz içeriyi sıcak tutuyor. Üstten içerideki havayı tahliye etmek için birde alt tarafa almalı mıyım?
Hocam, zaten hava akışı güzel bir kasa. İsterseniz tepe fanı da takabilirsiniz. Tavsiye ettiğim arkadaşım memnun.
Evet faydasını görürsün. Ben 2 kasamda da toplam 8 fan kullanıyorum ve faydasını görüyorum.
Anladım. Düşünceniz için teşekkürler.
Egzoz fanını çok sıcaklık düşürceğinden emin değilim.
Egzos ile içerideki sıcak havayı çıkarmak için alıyorum. Eğer alta 2 adet daha alırsam soğutma için bir etkisi olur mu demek istediğim.

Gerek olmaz hocam. Ekran kartı fanları üzerindeki sıcağı atıyor. Altta fan olduğunu düşünüyorum, biri atarken diğeri iter.

Alta fan takmaya gerek yok hocam. Tepe fanı ekleyin yeterli olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı