Dark DKCCW242R vs CM MasterLiquid ML240L

Arkadaşlar sıvı soğutucu alacağım.

Marka olarak Cooler Master ama fiyat olarak Dark iyi. Peki Dark nasıldır?

SilverStone PF240 ARGB Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bunu al o bütçede alınmaz o soğutucular.

Arkadaşlar sıvı soğutucu alacağım.

Marka olarak Cooler Master ama fiyat olarak Dark iyi. Peki Dark nasıldır?

Marka olarak Dark'ın kötü iş yaptığını görmedim. Malzeme kalitesi gayet makul seviyede radyatör tarafında bir sıkıntı yaşamazsınız. Kalite olarak, soğutma performansı olarak burada fanların statik basıncı, devri ve ses değerleri önemli. Ve bana kalırsa bu özellikleri yalnızca Cooler Master ürünlerinde bulabilirsin. Ancak alacak bütçen yoksa 2.tercih olarak Dark kesinlikle iyi bir markadır. Ben kullanıpta memnun kalmayan görmedim neredeyse.

Bunun ölçülerini biliyormusunuz acaba
Marka olarak Dark'ın kötü iş yaptığını görmedim. Malzeme kalitesi gayet makul seviyede radyatör tarafında bir sıkıntı yaşamazsınız. Kalite olarak, soğutma performansı olarak burada fanların statik basıncı, devri ve ses değerleri önemli. Ve bana kalırsa bu özellikleri yalnızca Cooler Master ürünlerinde bulabilirsin. Ancak alacak bütçen yoksa 2.tercih olarak Dark kesinlikle iyi bir markadır. Ben kullanıpta memnun kalmayan görmedim neredeyse.
Peki kullanan arkadaşlar varsa coler master ölçülerini bilen varmı genişlik uzunluk

Bunun ölçülerini biliyor musunuz acaba.

Peki kullanan arkadaşlar varsa coler Master ölçülerini bilen var mı genişlik uzunluk.

Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Siyah Islemci Sivi Sogutucu| ITOPYA.COM burada bütün bilgilerin yer almakta. Merak ettiğin noktaları inceleyebilirsin.
Bunun ölçülerini biliyor musunuz acaba.

Peki kullanan arkadaşlar varsa coler Master ölçülerini bilen var mı genişlik uzunluk.

SilverStone PF240-ARGB INTRODUCTION SilverStone PF240 ölçüleri de burada bulunmakta.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-02-23-15-54-27-84.jpg
    Screenshot_2022-02-23-15-54-27-84.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 32

Technopat Haberler

Geri
Yukarı