Dark Evopad R9722 Tablet Pc

marijuanna

Hectopat
Merhaba Arkadaşlar
Günlük olarak gezdiğim ve gerçekten kampanya değerinde olduğunu düşündüğüm ayrıca kendim içinde 1 tane sipariş verdiğim ürünü sizinlede paylaşmak istedim. Kalite göz önünde bulundurulduğunda daha iyisinin piyasada bu fiyata olmadığını düşünüyorum. Sorduğumda sadece 25 adet için bu kampanyayı yaptıklarını belirttiler. Bu sebeple ihtiyacı olabilecek araştıran arkadaşlar olduğunu düşünerek sizinle de paylaşmak istedim.

TeknoBiyotik: Dark EvoPad R9722 9.7" IPS Panel 1.6GHz Çift Çekirdek 1GB DDR3 16GB Dokunmatik Ekran Android 4.1 Taşınabilir Beyaz/Alüminyum Tablet Bilgisayar - Tablet - Notebook

Diğer arkadaşlarımında ürün hakkındaki yorumlarını tabiki bekliyorum. :)

Valla ben bu olaya samsung yada Asus olarak bakmadım. Senin söylediğin markalarda içerisinde bulunan işlemciyi ve rami aynı yerden alıyor. Üzerine Asus yazıyor sonra sende diyorsunki Asusun 7'' tableti benim belirttiğim tablete göre daha iyi. Bence işlemci mimarilerini incelemelesin. Hangi işlemci ne kadar ram e sahip hangi işlemci mimarisine ve kaç çekirdeğe sahip tablet almalıyım diye bakmalısın. Tablet bilgisayarda herşey dış kasa ve isim değildir. Ayrıca farketmen için belirtmek isterim Senin söylediğin Asus 7'' bu tablet ise 9.7'' ve Asusa göre 59 TL daha ucuz.

DarkEvopad'in daha küçük ve ucuz bir modeli ile can sıkıcı bir deneyimim oldu. Bence almadan önce donanımhaber gibi forumlarda da modeli araştırıp karar ver. Hatta mümkünse git showroomda incele.

Benim aldığım ürünün ekranı mavimtrak bir renkteydi ve kalemle dokunmatik özelliği düzgün çalışmıyordu bile. Android telefonumdan bile berbat bir kalite ile karşılaşınca geri iade ettim, sağlam bir eleştri mektubu ile birlikte.

Valla ben bu olaya samsung yada Asus olarak bakmadım. Senin söylediğin markalarda içerisinde bulunan işlemciyi ve rami aynı yerden alıyor. Üzerine Asus yazıyor sonra sende diyorsunki Asusun 7'' tableti benim belirttiğim tablete göre daha iyi. Bence işlemci mimarilerini incelemelesin. Hangi işlemci ne kadar ram e sahip hangi işlemci mimarisine ve kaç çekirdeğe sahip tablet almalıyım diye bakmalısın. Tablet bilgisayarda herşey dış kasa ve isim değildir. Ayrıca farketmen için belirtmek isterim Senin söylediğin Asus 7'' bu tablet ise 9.7'' ve Asusa göre 59 TL daha ucuz.

Abisi sen hangi hayal dünyasında yaşıyosun. ASUS ile Dark markasını aynı keseye koyuyorsun. Bunu yapabilmen için ya teknolojiden gram anlamıyor olma lazım, ya da Akortek'in kendi ürünlerinin reklamını yapması için gönderdiği kiralık elemanlardan biri olma lazım ki Akortek'in eskiden bunu yaptığına şahit olduk.

Hiç boşuna güzel nefesini boş yere tüketmek kardeşim. Tablet elinde patlayınca forumda görücem seni.

Siz böyle ucuz malları alıp sonra teknik destek, update ve garanti konusunda sıkıntı yaşayınca tüketici haklarına gitmek yerine boş boş yakınmakla yetinirsiniz gençler. Hiç o nefesini boşuna yorma o yüzden.

Ha bu arada işlemci aynı demişsin de sanırım daha nVidia ile Rockchip arasındaki farkı öğrenememişsin...

Akortek'e selamımı söyle, daha bilgili forum elemanları tutsunlar.

Abisi sen hangi hayal dünyasında yaşıyosun. ASUS ile Dark markasını aynı keseye koyuyorsun. Bunu yapabilmen için ya teknolojiden gram anlamıyor olma lazım, ya da Akortek'in kendi ürünlerinin reklamını yapması için gönderdiği kiralık elemanlardan biri olman lazım ki Akortek'in eskiden bunu yaptığına şahit olduk.

Akortek'e selamımı söyle, daha bilgili forum elemanları tutsunlar.

Benimde kanaatim 2. şık.

Ayrıca çinde 100-120 usd civarı olan çift çekirdekli sıradan bir cihazı 500 küsür TL 'ye satmaya çalışan bir firma için güzel bir öneri :))

Tartışmadan anladığıma göre marjuaana kullanıcı arkadaşımız kötü niyetten değil de teknik bilgi yetersizliğinden dolayı kabaca, kağıt üzeri yazılanlara bakarak yanlış değerlendirme ve tavsiyelerde bulunmuş. Teknik ve donanımsal bilgiye sahip arkadaşlar da bilinçsiz yorum yapılması ve yanlış yönlerdirme olacağından tabiri caizse döverek cevap vermişler. Söylediğim gibi bunun bilinçli değil yetersiz teknik bilgi yüzünden yapıldığı kanaatindeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı