Dark Freezer X124 vs Scythe Reeven E12

Dark X124 vs Reeven E12

• Dark X124

• Reeven E12

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Makaleler
16
Yer
Antalya
200 lira civarına işlemci soğutucusu alacağım. Bir sürü soğutucuya baktım, incelemelerini izledim ve bu iki model arasında kaldım. Dark'ta 5+5 boru var; Reeven'de ise 4+4 boru var. Dark'ın alüminyum soğutma kanatları 1 cm kadar daha geniş. Kağıt üstünde Dark daha performanslı olarak gözüküyor ama Scythe da çok kaliteli bir marka.

Ama benim için sesi de önemli. Bu modelleri kullanan var ise çok sesli çalışıyor mu merak ediyorum? Eğer ikisi arasında çok fark yoksa RGB olmasından dolayı Reeven'e yöneleceğim.

Son düzenleme:
Hava soğutucularda devrimsel bir teknoloji yok. 1 hafta önce X124 aldım çok memnunum. 5 bakır borulu soğutması gerçekten etkili, fanı da sessiz. 85 derece olan işlemcim 65 dereceyi zor geçiyor artık.

Yani hava soğutucularda önemli olan ne kadar malzeme kullanıldığı. Bakır aynı bakır.

Hava soğutucularda devrimsel bir teknoloji yok. 1 hafta önce X124 aldım çok memnunum. 5 bakır borulu soğutması gerçekten etkili, fanı da sessiz. 85 derece olan işlemcim 65 dereceyi zor geçiyor artık.

Yani hava soğutucularda önemli olan ne kadar malzeme kullanıldığı. Bakır aynı bakır.

Arkasına da ekstra fan takılabiliyor mu? Yani fazladan aparat var mı kutu içeriğinde?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı