Dark Freezer X126 RGB bağlantısı

Evet sanırsam RGB destekli olmayan bir modele döneceğim, var mıdır önerileriniz? fiyat sınır 300 TL.

İkiside Led'li sabit renk pin min derdi yok. Özellikle 6 bakır borulu olanı denemeni öneririm hem ucuz hemde 6 bakır borulu. Fan yetersiz kalırsa kaliteli tek bir fan bile iş görür.

Hocam aşağıya bıraktığım linkte bir arkadaşa gerekli desteği verdim ben de ARGB olmayan bir anakart ve Dark Freezer X126 kullanmaktayım. 50 TL gibi bir maliyetle nasıl çözdüğümü paylaştım.
İlgili Konu

Hocam aşağıya bıraktığım linkte bir arkadaşa gerekli desteği verdim ben de ARGB olmayan bir anakart ve Dark Freezer X126 kullanmaktayım. 50 TL gibi bir maliyetle nasıl çözdüğümü paylaştım.
İlgili Konu
Hocam r5 3600 ile birlikte dark freezer x126 kullanmayı planlıyorum yeterli olurmu ?
İlgili Konu
Siz memnun musunuz ?

Hocam R5 3600 ile birlikte Dark Freezer X126 kullanmayı planlıyorum yeterli olur mu?

Siz memnun musunuz?

Ben gayet memnunum boşta 33-38 derece arası, yükte 60-65'i pek geçmiyor. Stok soğutucu ile(Wraith Stealth) boşta 45-50 yükte ise 70 derecelere kadar görüyordum. Sesi de makul düzeyde.

Ben gayet memnunum boşta 33-38 derece arası, yükte 60-65'i pek geçmiyor. Stok soğutucu ile(Wraith Stealth) boşta 45-50 yükte ise 70 derecelere kadar görüyordum. Sesi de makul düzeyde.
Anladım hocam teşekkür ederim.
Anakartım üzerinde argb desteği yok sizce herhangi bir sorun teşkil edermi.

arkadaşlar benim fanım 3 pin destekliyor ben 4 pine taktım yanan ışıklarda söndü acaba yanmışlar mıdır yoksa 3 pin olmadığı içinmidir yardımcı olun lütfen

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı