Dark Guardian 4x12cm vs Deepcool CG540?

Hocam ben Dark Guardian'ı öneririm. Dark Guardian Mesh bir kasa yani hava akışı güzel bir kasa.
malzeme kalitesi ses olarak filan nasıl dark guardian + deepcool ön taraf çıkınca tozluklarla mesh tarzı bieşy olmaz mı ek olarak deepcool fanlarıyla bilinen bi marka dark guardiana göre fanları çok daha üst düzey değil midir bunları düşünüyorum ne kadar mantıklı düşüncem bilmiyorum biliyosanız yardım edermisiniz

Bu da var.
bunun dark guardiana göre farkı ne

malzeme kalitesi ses olarak filan nasıl dark guardian + deepcool ön taraf çıkınca tozluklarla mesh tarzı bieşy olmaz mı ek olarak deepcool fanlarıyla bilinen bi marka dark guardiana göre fanları çok daha üst düzey değil midir bunları düşünüyorum ne kadar mantıklı düşüncem bilmiyorum biliyosanız yardım edermisiniz
Hocam malzeme kalitesinde de pek fark yoktur.Guardian güzeldir. Arkadaşın attığını önermiyorum.

Dark Guardian fanları bayağı sesli çalışıyor performans modunda. Sesi sorun etmem derseniz fanların hava akışı iyi ama bana göre fan değişimi şart ki değiştirdim zaten. Kasa hava akımı açısından çok iyi şüpheniz olmasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı