Dark Guardian alınır mı?

2 tane kasasına baktım, X-Force ile Guardian Pro, malzeme kaliteleri aynı fiyattaki rakiplerine göre zayıf kalıyor, eskiden fiyatları makul olduğu için tolere ediyordu.
X-Force vasat bir kasa bence, alınmaması gereken bir kasa.

2 tane kasasına baktım, X-Force ile Guardian Pro, malzeme kaliteleri aynı fiyattaki rakiplerine göre zayıf kalıyor, eskiden fiyatları makul olduğu için tolere ediyordu.
Guardian Pro ve Guardian fiyatına göre gayet iyi, X-Force ile karşılaştırılamaz bile.

Aynı kasayı kullanıyorum. Hava akışı konusunda çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Yan kapağı açtığım zaman ekran kartı 4 - 5 derece daha serin çalışıyor. Haricinde hiçbir problemim yok.

Bu her kasada olan bir durum değil mi?

Aynı kasayı Powerboost marka basıp satsaydı çöp damgası yer miydi acaba?
Markadan çok ürüne bakıyorum hocam. Malzeme kalitesi biraz göz ardı edilebilir performansı iyiyse kasa için. Snowman T6 sonuçta kalitesinden değil, performansından dolayı şu an öneriliyor.
Gametech kasa incelemem de var.

Teknobiyotiğin bi videosunda üst kısımda 240 mm sıvı soğutma destekli yazıyor..

Başka bir video da 280 mm sıvı soğutma takılabileceği yazıyor...

ben mi yanlış anladım doğrusu nedir acaba

240mm
https://www.youtube.com/watch?v=Ylb7M5J4erU&t=75s

280 mm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sanırım 280 destekli detaylı sayfasında 2x140mm yazıyor

Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…