Dark Guardian Mini vs. Aerocool Ore Saturn

AX400

Kilopat
Katılım
25 Mart 2017
Mesajlar
1.407
Çözümler
2
Merhaba. Hazır sistem fazla önermiyorum. Parçaları kendiniz seçerek yani bilgisayarınızı toplama sistem olarak alırsanız sizin açınızdan daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim. Ayrı bir konu açarak sistem toplama konusunda bizlerden yardım alabilirsiniz. Açacağınız konuya alacağınız sistemin linkini de atarsanız size daha sağlıklı yardımcı oluruz.
İyi Sosyal'ler dilerim. :)
Hocam merak etmeyin, biliyorum. Sadece ruhum tükendi. Bir günde fiyat 200TL bile artabiliyor ya da stoklar bitiyor. 1 hafta içerisinde aynı fiyata topladığım sistemler arasında bayağı kalite farkı oluyor... Hazır alıp kafamı rahat ettireceğim.
Gayet güzel bir kasa tek eksi yanı ekran kartı biraz az hava alıyor başka eksi yanı yok F/P kasası diyebilirim. Ek olarak Aerocool Ore Saturn alabilirsiniz.
Dark Guardian Mini mi almalıyım Aerocool Ore Saturn mü? İkisi de FRGB, fiyatları da yakın. Hangisi daha iyi hava akışına, malzeme kalitesine vs. sahiptir? Dark olana ATX anakart takılamıyor bu arada...
 
Ore daha mantıklı gibi ATX anakart takılması bile yeterli ve daha geniş bir kasa.
Hava akışı vs. anlamında daha mı iyidir Dark'a kıyasla? İşlemci, ekran kartını iyi soğutur mu? Bir de 500W 80+ Cylon alacağım, o da yeterli midir 1660 Super için? Çok soru sordum, kusura bakmayın. :)
 

Geri
Yukarı