Dark Guardian RGB kontrolü pin nereye takılır?

murax_545

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, Dark guardian RGB kasa aldım. Fan kontrolcüsünü Molex'e bağladım fan ve RGB çalışıyor. Fakat fan kontrolcüsünden 4 pinli bir çıkış daha var. Bu ne oluyor? Nereye takılacak? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

IMG_20200506_030631__01.jpg

@enes.wtp Hocam sizde de bu kasadan vardı.

Son düzenleme:
Anakartınızda RGB başlığı yok. Dolayısıyla o kabloyu anakarta bağlayamazsınız ve aydınlatmayı anakartın yazılımıyla kontrol edemezsiniz. Şu anda RGB aydınlatmayı nasıl kontrol ediyorsanız öyle yapmaya devam edeceksiniz yani.

Anakartınızda RGB başlığı yok. Dolayısıyla o kabloyu anakarta bağlayamazsınız ve aydınlatmayı anakartın yazılımıyla kontrol edemezsiniz. Şu anda RGB aydınlatmayı nasıl kontrol ediyorsanız öyle yapmaya devam edeceksiniz yani.

B450M S2H anakart var bende bugün montajını yaptım ve tek o kablo boşta kaldı bende de sizce benim anakartta o başlık var mı?

B450M S2H anakart var bende bugün montajını yaptım ve tek o kablo boşta kaldı bende de sizce benim anakartta o başlık var mı?
Yeni konu açmanız daha iyi olur. Var olan konu altına yeni bir soru yazmak ban sebebi çünkü.

Evet, anakartınızda bu başlık mevcut. Takabilirsiniz. LED_CPU adıyla belirtilmiş ama sanırım fanlar da takılabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı