Msi B450m-a pro maxAnakarttaki RGB başlığına takılacak. Anakartınızın modeli nedir?
Anladım anakarta göre opsiyonel bırakılmış yani. TeşekkürlerAnakartınızda RGB başlığı yok. Dolayısıyla o kabloyu anakarta bağlayamazsınız ve aydınlatmayı anakartın yazılımıyla kontrol edemezsiniz. Şu anda RGB aydınlatmayı nasıl kontrol ediyorsanız öyle yapmaya devam edeceksiniz yani.
Anakartınızda RGB başlığı yok. Dolayısıyla o kabloyu anakarta bağlayamazsınız ve aydınlatmayı anakartın yazılımıyla kontrol edemezsiniz. Şu anda RGB aydınlatmayı nasıl kontrol ediyorsanız öyle yapmaya devam edeceksiniz yani.
Yeni konu açmanız daha iyi olur. Var olan konu altına yeni bir soru yazmak ban sebebi çünkü.B450M S2H anakart var bende bugün montajını yaptım ve tek o kablo boşta kaldı bende de sizce benim anakartta o başlık var mı?
Yeni konu açmanız daha iyi olur. Var olan konu altına yeni bir soru yazmak ban sebebi çünkü.
Evet, anakartınızda bu başlık mevcut. Takabilirsiniz. LED_CPU adıyla belirtilmiş ama sanırım fanlar da takılabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.