Uzunca bir fingirdeşmenin ardından
Klavuzda 25:30 da sadece fan kablosunu taktığında, fan ledleri yanıyor kontrol anlamında diğer bahsettiğiniz iki kablo ile bir işlem yapmıyor dolayısı ile ezbere bir şey diyemiyorum.
Fanların kontrolcüye giren pinleri ile adamın anakarta bağlanacağını söylediği pinler aynı mı peki diye soracaktım videoda gördüm, benim Aigo fan ve kontrolcüsünde olduğu gibi farklı bir yapıya sahip. Sadece fanlardan birini anakarta bağlayıp denenebilir diyecektim ama olmayacaktır ki denemek te sakıncalı olabilir.
Emin olmamakla birlikte, fanların kendi kontrolcüsü aracılığı ile anakarta bağlanıyor oluşu anakart üzerinden kontrolü mümkün kılmıyor olabilir. Maalesef bu işlere kafasını yormuş deneyimlemiş birilerinden cevap gerekiyor. İşlemci ledleri ise bana tamamen uzak bir nokta. İşlemci soğutucu ile ilgili eklediğiniz görsel nereden bulamadım fakat orada anakart destek listesini indir gibi bir ibare var ve yine işlemci soğutucu ile ilgili eklediğiniz küçük klavuzda bu 2 kablonun taklılacağı slotun, MSI için JRAINBOW olarak belirtilmiş olması kafa karıştırıyor.