Dark Guardian vs Prestige

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
Dark marka kasa alamaya karar verdim ama Guardian modelinin önünde 3X 12CM fan var tek tarafı camlı ön tarafı meshli Prestige modelinde ise 2X 20CM fan var. 3 tarafı camlı ön tarafın camlarının kenarında küçük mesh kanalı var. Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam bütçeniz nedir ?
Guardian kullanıyorum, kasa hava akışı olarak duruş olarak çok iyi. 2 ay falan oldu ama tek beğenmediğim noktası daha son 1 haftadır farkettim bu durumu, usb önündeki usb girişleri sanırım çok kaliteli bağlantıya sahip değiller. Mesela wireless gamepad bağlıyorum, arada kesiliyor. Dün telefonumdan interneti kablo ile bilgisayara vereyim dedim habire girip çıkıyor. Ama kasanın arkasından bağlayınca oluyor. Bu arada Msi mystich light destekli anakartım ile kullanıyorum ve aydınlatmasını kasayla uyumlu olarak ayarlayamadım ama mystich ight destekliyor diye biliyordum. Bunlar haricinde kasa muazzam.

Toplam bütçeniz nedir ?

bütce 450 - 500 civarıydı arakdaşım da prestige modeli varmış. bende hava akışını sordum ısınma olmuyor dedi. alcagım kasayı arkadaşıam göstermek için siteye girdim baktımki prestige modeli 486 tl den 340 a düşmüş öbüründe tık yoktu bende direk aldım prestige yi :) zaten bendede ısınma sorunu yok ama geniş bir kasaya ihtiyacım vardı.
Guardian hava akışı daha iyi önü tamamen açık.
Kasa için bütçeniz nedir?

bütce 450 - 500 civarıydı arakdaşım da prestige modeli varmış. bende hava akışını sordum ısınma olmuyor dedi. alcagım kasayı arkadaşıam göstermek için siteye girdim baktımki prestige modeli 486 tl den 340 a düşmüş öbüründe tık yoktu bende direk aldım prestige yi :) zaten bendede ısınma sorunu yok ama geniş bir kasaya ihtiyacım vardı.
Prestige daha güzel guardian daha iyi hava akışlı. Tek sorunu biraz dar gözüküyor.
evet arkadaşımdada varmış ön yüzey cam olmasına ragmen kenarlarında hava akışı için yeterli boşluk varmış eh bide sitede öylesine gezinirken baktımki indirime girmiş 480 küsürden 340 a düşmüş aldım hemen teşekkürler yorum için

Valla baya oldu alalı aslında fan ve görüntü falan baya güzel. Kasa kalınlık ve ağırlık olarak sanırım ne kadar ağır olursa o kadar iyi olmasıyla ilgili bir yargı var ama kasa ağırlık olarak gayet iyi ve sağlam. Sadece tek şikayetim ön üstte bulunan portlar ilk başta baya sertti ve yumuşar dedim zamanla. Yumuşadı ama bağlantı olarak stabil değiller. Logitech kablosuz gamepad kullanıyorum, dibine girmem gerekiyor bazen kısa kısa kopmalar yaşıyorum hatta ama gamaped ile oluyor bu. Usb vs. fazla kullanmadım. Kullandığım zaman kopyalamayı kestiği olmadı ama için rahat olsun. Son olarak anakartım Msi bazooka v2 ve mystic light destekli. Kasada rgb fanlar ve kontrolcü ile sözde çoğu ışıklandırmayı desteklediği yazıyor fakat ben doğru bağlantıyı yapmama rağmen mystic light uygulaması ve farklı Msi uygulamaları üzerinden kullanmama rağmen anakart ve kasa ışıklarını eşleyemedim, hatta yönetemedim. Bana çok farketmiyor aslında. Üzerindeki tuş ile renkler arasında geçiş yaptırıyor biraz sınırlı olsa da. Bu iki sorun haricinde matx anakart için baya büyük çünkü tam boy anakartları destekliyor. Fanları da 1000 rpm ile dönüyor, önde 3 arkada 1 tane var. Üstte de 2 adet boş fan yeri var. Kasa havalandırması için değiştirdim aslında. Önceki kasada anakart 70 derecelere dayanmkştı ve araştırdığım kadarıyla pek sağlıklı bir sıcaklık değilmiş anakart için. Şuan üst tarafa da fan ekledim ve anakart maksimum 58-60 derecelerde. Havalandırmasından çok memnunum. Yani plastik olan şeffaf kapaktan içerisi çok güzel gözüküyor (kablolamayı temiz yaptım özellikle). Ama üstteki havalandırmayı tozdan koruyan filtre çok emanet gibi değil ama basit bir görünüşü var, kayabiliyor dokununca falan. Ama bu fiyata tavsiye ederim valla, çok büyük isteklerin yoksa eğer. İlk kez dark ürünü aldım, normalde sevdiğim bir marka değil, hatta kötü çok kalitesiz olarak bilirdim. Son olarak anakart montajı için altına koyduğun ufak somunlar da çok sağlıklı değil gibi. Bazı delikler çok sıkı. Fiyat performans ürünü aslında, söylediklerim çok sorun değilse senin için performansı yüksek olur. Usb uzatıcı kullanırsan ön port derdinden de kurtulursun.
nasıl hocam memnun musunuz :)
Bu arada ben mesaj detaylarına bakmadan üstüme alındım sanırım. Olsun Dark Guardion'da böyle bir kasa işte, aşağı yukarı elektronik kalitesi usb için falan aynı olur sanırım. Bu arada Guardion modelinin önü mesh olduğundan havayı çok iyi içeri alıyor ☺️

Son düzenleme:
Guardian kullanıyorum, kasa hava akışı olarak duruş olarak çok iyi. 2 ay falan oldu ama tek beğenmediğim noktası daha son 1 haftadır farkettim bu durumu, usb önündeki usb girişleri sanırım çok kaliteli bağlantıya sahip değiller. Mesela wireless gamepad bağlıyorum, arada kesiliyor. Dün telefonumdan interneti kablo ile bilgisayara vereyim dedim habire girip çıkıyor. Ama kasanın arkasından bağlayınca oluyor. Bu arada Msi mystich light destekli anakartım ile kullanıyorum ve aydınlatmasını kasayla uyumlu olarak ayarlayamadım ama mystich ight destekliyor diye biliyordum. Bunlar haricinde kasa muazzam.
Kardeşim bu kasadan bendede var anakart rgb portuna tak ve bilgisayarı aç açtıktan sınra kasanın üzerinde bulunan led tuşuna basılı tut 5 6 saniye kontrolcü kendini kapatacaksa yönetimi anakarta devredecektir.

Kardeşim bu kasadan bendede var anakart rgb portuna tak ve bilgisayarı aç açtıktan sınra kasanın üzerinde bulunan led tuşuna basılı tut 5 6 saniye kontrolcü kendini kapatacaksa yönetimi anakarta devredecektir.
Çok teşekkür ederim, sayenizde uygulama eşleşti ama nedense istediğim renk yada uygulamadaki şekillerde tam yanmıyor garip bir şekilde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı