Dark maxima V30 alınır mı?

Bu bütçelerde önerebileceğiniz kasalar varsa sevinirim, teşekkürler. :)

Merhaba bende Dark maxima V30 yeni aldım. Fan kontrolcüsünü anakarta bağlamakta sıkıntım var acaba yardımcı olabilir misiniz ona göre soru soracağım.

Nasıl bi sorun yaşıyorsunuz ?

PSU'dan fan kontrolcüsüne güç verdiniz değil mi? Eğer güç vermediyseniz kırmızı oklar ile işaretlediğim yere PSU'dan bir Sata Power
kablosu takmanız gerekecektir. Aynı zamanda fan kontrolcüsünden çıkan kabloyu da anakartta bulunan CHA FAN 1'e takarsanız çalışacaktır.
DKCHMAXV30-icgorsel-09.jpg

Son düzenleme:
Öncelikle cevapladığınız için teşekkürler. Daha sistemi başlatmadım güç kablosunu bağlayacağım ama kafama şu takıldı RGB kontrolcüye fanları bağladıktan sonra bir tane kablo var fan kontrolcüde data kısmına bağlı ve 2 tane ucu var. şöyle 2 kablodan aktif olanlara (1) dersek aktif olmayana da (.). Kablolardan biri (1 . . 1) diğeri de ( 1 1 . 1). tek nokta olanı MSI anakart kullanıyorum burada JARGB girişine taktım ama diğer 2 ucluyu nereye takacağımı bir türlü bulamadım.
Resimde gösterdiğim gibi bir tanesi orada gözüküyor yuvarlak içinde diğerini de yukarıya çizmeye çalıştım x olan aktif olmayan uçlar yuvarlak olan aktif uçlar

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    930,4 KB · Görüntüleme: 76

Bu bütçelerde önerebileceğiniz kasalar varsa sevinirim, teşekkürler. :)
Dark Maxima V30'u şiddetle öneriyorum. Kendime aldıktan sonra ayrı zamanlarda abime ve ofise de aldık. Kasa çok ferah, içi tertemiz hava alıyor. Kurulumu da gayet basite indirgiyor SSD yerleri falan çok güzel ayarlanmış. Fan kontrolcüsü de gayet iyi iş görüyor. Aynı zamanda adamlar kasanın yanında kutu ile dolu dolu vida, plastik kelepçe ve bağlama teli gönderiyorlar. Tercihin V30'dan yana olursa memnun kalacağını düşünüyorum.

Öncelikle cevapladığınız için teşekkürler. Daha sistemi başlatmadım güç kablosunu bağlayacağım ama kafama şu takıldı RGB kontrolcüye fanları bağladıktan sonra bir tane kablo var fan kontrolcüde data kısmına bağlı ve 2 tane ucu var. şöyle 2 kablodan aktif olanlara (1) dersek aktif olmayana da (.). Kablolardan biri (1 . . 1) diğeri de ( 1 1 . 1). tek nokta olanı MSI anakart kullanıyorum burada JARGB girişine taktım ama diğer 2 ucluyu nereye takacağımı bir türlü bulamadım.
Resimde gösterdiğim gibi bir tanesi orada gözüküyor yuvarlak içinde diğerini de yukarıya çizmeye çalıştım x olan aktif olmayan uçlar yuvarlak olan aktif uçlar
Fotoğrafını atar mısınız tam olarak anlayamadım

Son düzenleme:
Dark Maxima V30'u şiddetle öneriyorum. Kendime aldıktan sonra ayrı zamanlarda abime ve ofise de aldık. Kasa çok ferah, içi tertemiz hava alıyor. Kurulumu da gayet basite indirgiyor SSD yerleri falan çok güzel ayarlanmış. Fan kontrolcüsü de gayet iyi iş görüyor. Aynı zamanda adamlar kasanın yanında kutu ile dolu dolu vida, plastik kelepçe ve bağlama teli gönderiyorlar. Tercihin V30'dan yana olursa memnun kalacağını düşünüyorum.

Kontrolcuyle birlikte gösterdiğim uç kontrolcüde data kısmına bağlıydı. Diğer foto da ise bahsettiğim 2 bağlanti görünmekte

Dosya Ekleri

• 20241120_213300-min.jpg
    20241120_213300-min.jpg
    130 KB · Görüntüleme: 103
  • 20241120_213335-min.jpg
    20241120_213335-min.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:

Hocam merhaba bende kendime almayı düşünüyorum fanlar PWM mi bir de kasaya yorumunuz nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı