Dark N10 Beyaza Boyama

Merhaba, arkadaşımın kasasını hafta sonu komple beyaza boyamayı düşünüyoruz. Kasanın ismi Xigmatek Ares 1701. Önerdiğiniz bir marka yada tavsiye verebilir misiniz?
Hocam, daha önce boyamadıysanız, tecrübeniz yoksa plasti dip kullanmanızı tavsiye ederim. En azından bir yanlışlık olursa siler tekrar boyayabilirsiniz.

Hocam, daha önce boyamadıysanız, tecrübeniz yoksa plasti dip kullanmanızı tavsiye ederim. En azından bir yanlışlık olursa siler tekrar boyayabilirsiniz.
Hiç yapmadım ama elim alışkındır böyle işlere ve ortaya çıkan sonuç mükemmel oldu fotoğraf olsa atardım :) Yan tarafa pleksi kestirdik, üst tarafa hava filtresi yaptık üstü kapalıydı cidden çok güzel oldu.

Hiç yapmadım ama elim alışkındır böyle işlere ve ortaya çıkan sonuç mükemmel oldu fotoğraf olsa atardım :) Yan tarafa pleksi kestirdik, üst tarafa hava filtresi yaptık üstü kapalıydı cidden çok güzel oldu.
Arkadaşınızdan isteyip atarsanız, memnun oluruz. Ocak ayı içersinde ben de kendi kasamı modifiye etmeyi düşünüyorum ancak boyasam mı, kaplasam mı bilemiyorum. Bununla ilgili birkaç gün sonra konu açacağım zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın markası artık Dark değil Light :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı