Dark N10 Kasa Alınmalı Mı ?

• Konuyu başlatan İnanç Can
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 4.114

Dark N10 Kasa Alınmalımıdır ?

• Evet alabilirsin.

Oy: 42 95,5%
  • Hayır kesinlikle alma.

Oy: 2 4,5%

• Oy verenlerin toplamı
    44
İ

İnanç Can

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Yeni toplayacağım sistemde bu kasayı kullanmak istiyorum. Sizce f/p ürünümüdür. Eksi yönleri nelerdir. Artı yönleri nelerdir. Kasanın görünümü açıkcası çok hoşuma gitti. Almamam için bir sebep var mı ?

Günceldir Arkadaşlar.

Kasayı ekim ayından beri kullanmaktayım öncelikle kasanın en önemli artısı psu yu saklayan bölüm ve devasa pencere. Almadan önce benimde en çok endişe ettiğim şey saç kalınlığıydı ancak gerek kurulum sırasında gerekse kullanımdaki deniyimlerimden hareketle kasada herhangi bir yapısal veya materyel kaynaklı bir zayıflık yok. Ayrıca harcadığın paranın daha büyük şeyler başarmak isteyen bir türk firmasına gittiğini bilmekte güzel doğrusu

Yorumun için teşekkür ederim. Beni aydınlattın bende alacağım devasa penceri gerçekten çok hoşuma gitti.Kablo saklama alanı biraz darmış galiba ama pek önemli değil. Zorlansamda saklandığı sürece sorun yok.

Zalman z3 Plus ve Dark N10 arasında kalmıştım ben, yorumlardan anladığım kadarıyla Dark N10 kullanan herkes memnun kasasından. Ama ben bütçemden dolayı Zalman Z3 Plus aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…