Dark N10 kasaya Akasa "Viper R" 12cm uyar mı? Hepsiburada'da alıntıladığım yorum kafamı karıştırdı. Kasamdaki fan 120mm olduğu için bunu almak istiyorum.
@Sylveon ben de sığacağı tarafındayım ancak yorumlar çok kafa karıştırıcı. 12 CM olan soğutucu neden 14 CM yer istesin. İstese adamlar 14 CM yazarlar değil mi? İade süreciyle vs. uğraşmak istemem açıkcası.
Şu an çok aciliyeti yok zaten ancak hani olur bir indirim denk gelir 1-2 tane alırım diye soruyorum. Kasanın egzoz fanı gerçekten yetersiz ve gürültülü.
Dark N10 kasaya Akasa "Viper R" 12cm uyar mı? Hepsiburada'da alıntıladığım yorum kafamı karıştırdı. Kasamdaki fan 120mm olduğu için bunu almak istiyorum.
2 Tane 120mm fan yan yana takmak istediğinizde bu fan sığmayabiliyor. Bunu unutmayın. Bazen tek fan takılan yuvada bile yakınında 120mm olan fana göre boşluk varsa sığmayabilir. Çünkü fanın asıl boyutu 140mm ama 120mm yuvasına uygun vidalama yuvası var.
Ayrıca bu fandan bende bir adet var. Beğenirsem kasayı donatırım diye bir tane almıştım zamanında. Çok gürültülü çalıştığı için sonradan söktüm. Kenarda duruyor kullanmıyorum. Gürültüsüz ve hava basıncı iyi bir fan arıyorsanız bu model kesinlikle değil, hava akışı fena değil ama kesinlikle çok gürültülü.
Şu an çok aciliyeti yok zaten ancak hani olur bir indirim denk gelir 1-2 tane alırım diye soruyorum. Kasanın egzoz fanı gerçekten yetersiz ve gürültülü.
Ben de aynı kasadan kullanıyorum ve fanları soğutmuyor. Yan kapağını açtığım halde ve macunu yeni değiştirdiğim halde 80 dereceleri görüyor. 5 fanı değiştirmeyi bende düşünüyorum ama hangi modeli alsam emin olamıyorum.
1 sene i3 4130 kullandıktan sonra i7 4790a geçiş yaptım. İşlemci değişiminden sonra sıcaklık değerleri 80lere çıkmaya başladı bende. Aynı kule tipi soğutucu olmasına rağmen.
İşlemci soğutucumu(Arctic Freezer 34 Esports Duo) yeni aldım ancak yan yana 2 tane olmuyorsa sadece egzoz fana takabilirim. Egzoz fanım gereksiz gürültülü zaten.
Peki bunu alsam daha mı iyi?
Be Quiet! BL081 Pure Wings 2 120 mm 4 Pin Pwm Kasa Tahliye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!