Dark N10 modifiye sonrası değerler

Yer
Denizli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte Vision G Z490 Anakart / Intel i9 10900KF İşlemci / ID Cooling AuraFlow X 240mm Sıvı Soğutma / Gigabyte Aorus Extreme RTX 3080 Ekran Kartı / Corsair Vengeance RGB PRO 2x16 GB DDR4 3600 MHz CL18 RAM / Samsung 990 Pro NVMe M.2 SSD 1 TB / Corsair 4000X Kasa / XPG 850W 80+ Gold PSU / Gameon 28" IPS 4K UHD 144Hz Monitör / Corsair K95 Platinum RGB Klavye / Corsair Glaive RGB Mouse / Corsair Void Pro Wireless RGB
Meslek
Makina Mühendisi
Merhabalar, bugün can sıkıntısından kasanın içini açıp sıvı soğutmadan dolayı artan fanımı nereye takabilirim diye düşünürken ön panelde yeterli boşluk olduğunu fark ettim, gerekli çalışmaları yaptıktan sonra montajı tamamladım şöyle bir görüntü ortaya çıktı;

IMG_20210126_134501.jpg

Daha sonra CPB açık ve kapalı olarak sıcaklık değerlerini kontrol ettim durum şöyle;

Ekran Alıntısı.JPG

Ekran Alıntısı1.JPG

sonra.JPG

sonra1.JPG

Sanırım anlaşılıyordur hangisinde açık hangisinde kapalı olduğu...
Kasanın yandan görünümü de şöyle oldu bu arada;

IMG_20210126_134510.jpg

Dark N10 sahiplerine fikir vermesi açısından faydası olur umarım, iyi forumlar herkese.

Konu açılalı epey olmuş ama birkaç sorum olacak. Ön fanları değiştirmişsiniz sanırım. Bir etkisi oldu mu sıcaklığa?

Bir de o üst tarafı kırma fikri bende de vardı. Boşu boşuna kapalı duruyor. Ama fanı oraya nasıl tutturduğunuzu anlamadım.

Tabii hocam ne demek. Üst tarafı pense, kargaburun yardımıyla eğip bükerek uygun şekli verip sonra fanın montajını vida ve plastik kelepçe ile yapmıştım. En sonda havalandırma ile uğraşan bir yerden tel alıp kenarlarını uygun ölçüde büküp ön boşluğu kapattım. Stok halinden çok daha iyi olmuştu hem görüntüsü hemde soğutma performansı. Ayrıca evet fanları corsair sp120'lerle değiştirmiştim muazzam fark etti.
Tel şöyle bir şeydi;
Kolay eğilip bükülebilen bir yapısı vardı.
1701970437841.png

Tabii hocam ne demek. Üst tarafı pense, kargaburun yardımıyla eğip bükerek uygun şekli verip sonra fanın montajını vida ve plastik kelepçe ile yapmıştım. En sonda havalandırma ile uğraşan bir yerden tel alıp kenarlarını uygun ölçüde büküp ön boşluğu kapattım. Stok halinden çok daha iyi olmuştu hem görüntüsü hemde soğutma performansı. Ayrıca evet fanları corsair sp120'lerle değiştirmiştim muazzam fark etti.
Tel şöyle bir şeydi;
Kolay eğilip bükülebilen bir yapısı vardı.
Eki Görüntüle 2044686
Teşekkür ederim hocam. Şimdilik üçüncü fan meselesini erteleyeyim ama ön fanlardan değiştirmeye başlayacağım ben de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı