Dark N10 vs Aercool Cruisestar

lKRlHenicks

Hectopat
Daha fazla  
Kasa seçme konusunda sıkıntılar yaşamaktayım.
Bu iki kasadan birini alacağım ama hangisini almalıyım kesin ve net hangisini almam daha mantıklı olur yazarsanız sevinirim.
Bütçem 200 TL daha üst fiyatlı birşey önermesseniz sevinirim.

AeroCool Cruisestar Advance Mid Tower Pencereli 3 Adet Fan Takılı USB 3.0 Kasa (AE-CSA)

Dark N10 5 Fanlı, Fan Kontrolcülü, USB 3.0 Pencereli Bilgisayar Kasası (DKCHN10)

Bu arada ilerde Crossfire yapabilirim bu yönden aercool kasasında sıkıntı yaşarmıyım?.
Dark'da yaşamıcağımdan eminim.
Detaylarına baktığımda ise dark'da 1'fan fazladan desteği var fakat fanların hepsi mavi ledli değiştiremiyoruz diye biliyorum.
Aercool'da ise 2'tane kırmızı ledli fanlar bulunmakta.
Bütçeye baktığımda aercool dolar düştügünde 120 TL dark ise 190 TL civarında satılıyor fakat kırmızı ledli bir kasa yapıcam görünüşü de sokarsak aercool daha uygun geldi bana sizin düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark N10 çok sevilen ve tercih edilen bir kasa yanında 5 fanıyla beraber geliyor. Benim tercihim Dark N10 olucaktır. AeroCool'un agresif görüntüsü ciddi derecede güzelmiş ama.

Dark N10 sadelik, soğutma ve fiyat olarak gerçekten hoş bir kasa. Artık neredeyse herkesin evinde olacak :) Kapaklı kasalar çok hoşuma gitmiyor. Tabi bu kişisel bir görüştür. Ama tercihini Dark N10dan yaparsan pişman olmazsın.

Dark N10 daha kullanışlı bir kasa, ama tasarım olarak cruisestarın eline su dökemez. Cf için iç hacmi yeterli olur mu bilemem ama cruisestar icin daha çok mATX sistemleri daha uygun görüyorum. Ayrıca kasanın içindeki fanları değiştirmek mümkün diye biliyorum.

Öncelikle hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.
Toplıyacağım bilgisayarının parçalarını yazmayı unutmuşum alt tarafa yazdım :)

Toplam Fiyat:3000 TL
Anakart:Asrock B150M Pro4/Hyper
İşlemci:Intel Core i5 6500 İşlemci
Ekran Kartı:Sapphire RX470 NITRO+ 4GB
Ram:Kingston HyperX Fury Black 16GB(8x2) 2133MHz DDR4 Ram
Depolama:WD 3.5¨ 1TB Caviar Blue 7200 RPM
SSD:Samsung 750 EVO 250GB
Kasa: Dark N10-AeroCool Cruisestar Pencereli Gaming Kasa
Güç Kaynağı:High Power Element Bronze II 600W 80+ Bronze
Soğutma:Akasa x4 İşlemci Soğutucu

Toplamak isteyen arkadaşlara önerebileceğim bir sistem :)
Sorulara Geçelim hemen.

Dark N10 çok sevilen ve tercih edilen bir kasa yanında 5 fanıyla beraber geliyor. Benim tercihim Dark N10 olucaktır. AeroCool'un agresif görüntüsü ciddi derecede güzelmiş ama.
Dark'N10 Sevilen bir kasa olduğu zaten şüphesiz yanında gelen 5'adet fanlar mavi ledli ben kırmızı ledi daha hoş buluyorum oyüzden toplıyacagım sistemde kırmızı ledli fanlar olması avantajıma doğal olarak AerCool'a yöneliyorum Aercool'da ise 4 fanla beraber geliyor 3 tanesi kırmızı ledli diye biliyorum.

Dark N10 sadelik, soğutma ve fiyat olarak gerçekten hoş bir kasa. Artık neredeyse herkesin evinde olacak :) Kapaklı kasalar çok hoşuma gitmiyor. Tabi bu kişisel bir görüştür. Ama tercihini Dark N10dan yaparsan pişman olmazsın.
Dark N10 Sadelik soğutma olarak ve bu fiyata bu kasa gerçekten çok iyi lakin dolar 3.00 civarlarında ikenki fiyatı 190tl idi aercool ise 120tl arada 70tl fark var özelliklerinde 1'fan avantajı Dark N10'da lakin hepsi mavi ledli fanlar benim istediklerim ise kırmızı ledli oda aercool'da bulunuyor tercihimi Dark N10'dan yaparsam pişman olmıyacağımdan eminim lakin sade kasaları fazla sevmiyorum oyuncu kasasının herzaman bi şekli olması gerektigini düşünmüşümdün aercool'a baktımmı gözlerim bi ayrı oynadı :D

Dark N10 daha kullanışlı bir kasa, ama tasarım olarak cruisestarın eline su dökemez. Cf için iç hacmi yeterli olur mu bilemem ama cruisestar icin daha çok mATX sistemleri daha uygun görüyorum. Ayrıca kasanın içindeki fanları değiştirmek mümkün diye biliyorum.

Dark N10 Çoğu avantajıyla AerCool'a göre avantajlı tasarım olarak dediğiniz gibi AerCool daha çekici
İç hacminin toplıyacağım sisteme rahatlıkla girebiliyor ilerde Crossfire yapmayıp yeni bi ekran kartı alacağımda iç hacmi yetmiyebilir bunu Dark N10 rahatlıkla karşılar lakin ben aldığım sistemi 8'yıl kullanmadan parça değişimi yapmam :D
8 Yıl içindede yeni parçalar çıkacagını göz önüne alırsak dark'dan daha iyi kasalar çıkabilir onlara yönelebilirim yeni ekran kartı alacağımda.
İçindeki fanları değiştirmek mümkün lakin fiyat aralıkları Dark:190tl AerCool:120tl fiyatta 70tl fark var bunu dışında dark ful mavi ledli fanlar aercool'ise ful kırmızı ledli fanlar içeriyor benimde isteğimde kırmızı led olunca tek buda degil sade kasaları fazla sevemediğim için AerCool'da karar kılacağım gibi görünüyor.
Yardımlarınız için teşekkürler az daha düşünüp kararımı vericeğim yogunlugum AerCool'da :)

Sorulara Geçelim hemen.

Dark'N10 Sevilen bir kasa olduğu zaten şüphesiz yanında gelen 5'adet fanlar mavi ledli ben kırmızı ledi daha hoş buluyorum oyüzden toplıyacagım sistemde kırmızı ledli fanlar olması avantajıma doğal olarak AerCool'a yöneliyorum Aercool'da ise 4 fanla beraber geliyor 3 tanesi kırmızı ledli diye biliyorum.

Dark N10 Sadelik soğutma olarak ve bu fiyata bu kasa gerçekten çok iyi lakin dolar 3.00 civarlarında ikenki fiyatı 190tl idi aercool ise 120tl arada 70tl fark var özelliklerinde 1'fan avantajı Dark N10'da lakin hepsi mavi ledli fanlar benim istediklerim ise kırmızı ledli oda aercool'da bulunuyor tercihimi Dark N10'dan yaparsam pişman olmıyacağımdan eminim lakin sade kasaları fazla sevmiyorum oyuncu kasasının herzaman bi şekli olması gerektigini düşünmüşümdür.
AerCool'a baktımmı gözlerim bi ayrı oynadı :D

Dark N10 Çoğu avantajıyla AerCool'a göre avantajlı tasarım olarak dediğiniz gibi AerCool daha çekici
İç hacminin toplıyacağım sisteme rahatlıkla girebiliyor ilerde Crossfire yapmayıp yeni bi ekran kartı alacağımda iç hacmi yetmiyebilir bunu Dark N10 rahatlıkla karşılar lakin ben aldığım sistemi 8'yıl kullanmadan parça değişimi yapmam :D
8 Yıl içindede yeni parçalar çıkacagını göz önüne alırsak dark'dan daha iyi kasalar çıkabilir onlara yönelebilirim yeni ekran kartı alacağımda.
İçindeki fanları değiştirmek mümkün lakin fiyat aralıkları Dark:190tl AerCool:120tl fiyatta 70tl fark var bunu dışında dark ful mavi ledli fanlar aercool'ise ful kırmızı ledli fanlar içeriyor benimde isteğimde kırmızı led olunca tek buda degil sade kasaları fazla sevemediğim için AerCool'da karar kılacağım gibi görünüyor.
Yardımlarınız için teşekkürler az daha düşünüp kararımı vericeğim yogunlugum AerCool'da :)

Sorulara Geçelim hemen.

Dark N10 Sadelik soğutma olarak ve bu fiyata bu kasa gerçekten çok iyi lakin dolar 3.00 civarlarında ikenki fiyatı 190tl idi aercool ise 120tl arada 70tl fark var özelliklerinde 1'fan avantajı Dark N10'da lakin hepsi mavi ledli fanlar benim istediklerim ise kırmızı ledli oda aercool'da bulunuyor tercihimi Dark N10'dan yaparsam pişman olmıyacağımdan eminim lakin sade kasaları fazla sevmiyorum oyuncu kasasının herzaman bi şekli olması gerektigini düşünmüşümdün aercool'a baktımmı gözlerim bi ayrı oynadı :D

İç hacminin toplıyacağım sisteme rahatlıkla girebiliyor ilerde Crossfire yapmayıp yeni bi ekran kartı alacağımda iç hacmi yetmiyebilir bunu Dark N10 rahatlıkla karşılar lakin ben aldığım sistemi 8'yıl kullanmadan parça değişimi yapmam genellikle :D
İçindeki fanları değiştirmek mümkün lakin fiyat aralıkları Dark:190tl AerCool:120tl fiyatta 70tl fark var bunu dışında dark ful mavi ledli fanlar aercool'ise ful kırmızı ledli fanlar içeriyor benimde isteğimde kırmızı led isteğim olunca doğal olarak Aercool'a yöneldim birde sade kasaları fazla sevemediğim için AerCool'da karar kılacağım gibi görünüyor.

Sorulara Geçelim hemen.

Lakin şimdi tekrar baktığımda tek fanlarla görünüşle alakalı şeyler yazdım bunun dışında iç hacmi soğutması kullanılan malzeme hissi v.b hepsinde Dark N10'önde belkide aradaki 70 TL fark burdan geliyor bunun dışında görünüşde aercool hoş görünüyor lakin içindeki kırmızı ledli fanların dışardan görünüşü sadece aldatmaca güzel görünmüyor şimdi farkettim.
dark'da ise kırmızı ledli fanları alıp taktığımda çok şekil görünen bir kasa ortaya çıkacagını düşünüyorum evet evet :)
Yardımlarınız için teşekkürler az daha düşünüp kararımı vericeğim merak edenlere sanırsam Dark N10 kasa olacak gibi duruyor. :)

Ben dark n10 tercih etmeni öneririm sade ve temiz ve dark n10da hepsi arka tarafta kablolarıda arkaya atınca sergileyebileceğin odanda kasa olur hardisk ssd arkada olması iyi birşey hava onlarada vurmadan fanlar direk havayı alıp atıyor bende alacağım yakında ama hergün fiyatı artıyor :) ve dark n10unun cruisestardan daha iyi hava sirkislasyonu yapıcağını tahmin ediyorum.

Kırmızı sevdiğine göre 2ledli fan daha alırsın takarsın aerocool kasaya aldiysan eger

Değilmi lanet olsun dolar ne artışta be hergün artıyor şuan almaya korkuyorum alsam 280ne yarın birgün 190küsüre gene düşerse moralim bozulur :) b250 gaming m3 çıktı satışa girmedi fiyatını onunda çok merak ediyorim b150den 100lira fazla olsa yeter görünümü çok hoş :)

Fikrimi değiştirdim zaten mesajların devamını okursanız hangi kasayı alacağımı neden alacağımı anlarsınız yorumlar için teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı