Dark N10 vs Zalman R1 vs Zalman Z3 Plus vs Power Boost VK-G1008S

Hangisi daha iyi olur

• Dark N10

Oy: 12 66,7%
  • Zalman R1

Oy: 2 11,1%
  • Zalman Z3 Plus

Oy: 4 22,2%
  • Power Boost VK-G1008S

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    18
Kasa fanları için anakarta ihtiyacın yok hepsi PSU ile bağlı olacak. Tek bir güç kablosu var tüm fanları o besliyor. 3 taneye ihtiyaç yok siz fan eklerseniz kullanabilirsiniz.
Arka fanda mı o tek kabloya bağlı yoksa anakarta mı takmam lazım? Cidden sağolun hocam içimi rahatlattınız bir de fanları kullanamasaydım çıldırırdım evde. Peki güç kaynağımın kablolarının uzunluğu bir sıkıntı yaratmaz değil mi kasa biraz büyük ya?

Evet tek kablodan besleniyor. Sıkıntı olmaz. Uzunluklarını bilmiyorum ama fazlasıyla yetecektir. Ben VS450 ile çok iyi kablolama yaptım. Görsel paylaşırım bir ara. Onun kabloları kısa olmasına rağmen sıkıntı olmadı.

Evet tek kablodan besleniyor. Sıkıntı olmaz. Uzunluklarını bilmiyorum ama fazlasıyla yetecektir. Ben VS450 ile çok iyi kablolama yaptım. Görsel paylaşırım bir ara. Onun kabloları kısa olmasına rağmen sıkıntı olmadı.
Hocam kasanın iç hacmi ne kadar yani uzunlamasına (şu gizli bölmenin anakarta bakan yüzünden anakartın en üst yerine kadar olan?

@KABAMSI hocam merak ettiğim birşey var benim anakartım MSI B150M Bazooka güç kaynağım Dark Force 600W(DKPS600S1). Her fan için ayrı ayrı 5 tane kablo mu var? Yani güç kaynağımda 3 adet molex çıkışı var yeter mi? Ayrıca Anakartta 2 adet Fan takılma yeri var yeterli olur değil mi?
1-2 yıldır teknoloji kanallarını takip ediyorum. molex çıkışının neye yaradığını ilk defa senden duydum :) . PC toplasam fanlar çalışmayacak.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı