Hocam bir de fan kontrolcüsünü kullanmak için ekstra bir kablo takmam gerekiyor mu yoksa güç kaynağının molexlerini kullansam yeter mi? Anakartım MSI B150M Bazooka.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Bu arada kasa içini kaç hafta veya ayda bir temizlemeniz gerekiyor? Ayrıca ön kapak teknobiyotik'in videosunda görmüştüm çıkarmışlardı ama nasıl çıkardıklarını göstermediler. Siz biliyor musunuz? Bir de orayı çıkarmadan öndeki toz filtresini nasıl temizleyebilirim?
Kasanın durumuna göre değişir. İçin de fazla toz tutan bir kasa değil. Ama dış tarafını haftalık temizleyebilirsin. Dış filtreler baya bir toz alıyor havayı içeri çektiği için.
Kasanın durumuna göre değişir. İçin de fazla toz tutan bir kasa değil. Ama dış tarafını haftalık temizleyebilirsin. Dış filtreler baya bir toz alıyor havayı içeri çektiği için.
@KABAMSI hocam merak ettiğim birşey var benim anakartım MSI B150M Bazooka güç kaynağım Dark Force 600W(DKPS600S1). Her fan için ayrı ayrı 5 tane kablo mu var? Yani güç kaynağımda 3 adet molex çıkışı var yeter mi? Ayrıca Anakartta 2 adet Fan takılma yeri var yeterli olur değil mi?