Rehber Dark Reader içerisinde yeni tasarım nasıl etkinleştirilir?

Dark Reader'ın 30 Temmuz 2020 tarihinde paylaşmış olduğu blog gönderisi içerisinde, v4.9.16 hakkında özellikler yayınlanmıştı. Bu özelliklerin dışında, v5 için bir önizleme (preview) güncellemesi de bulunuyordu. Bu güncelleme içerisinde, yeni tasarıma dair görüntüler de ilk defa sunulmuştu.

@26318'ın da 1 Haziran 2020 tarihinde kendi konusu içerisinde paylaşmış olduğu gönderide, bu güncellemenin yakın bir zaman içerisinde sunulacağını belirtmişti. Chrome Web Store ve Microsoft Edge Add-ons üzerinde hala daha 4.9 sürümünde bulunuyorlar. Büyük ihtimalle bu sene içerisinde v5 sürümü için bir güncelleme yayınlayacaklardır.

Güncelleme yayınlanmadan önce, Dark Reader içerisinde v5 için bir önizleme özelliğinin olduğunu belirtmiştik. Bu özellik içerisinde yeni tasarım bulunuyor. Dark Reader içerisinde yeni temayı etkinleştirmek için:

Eklentinin üstüne tıklayınız ve sağ aşağıda bulunan "Geliştirici araçları" bölümüne geliniz.

Gelistirici.png


Açılan pencerenin en altında bulunan seçeneklerden, "Preview new design" butonuna tıklayınız ve pencereyi kapatınız.

Yeni Tasarım.png


Eklentinin üstüne tekrardan tıkladığınızda, yeni tasarıma geçiş yapıldığını görebilirsiniz.

Yeni Tasarım Uygulandı.png


Bu adımlardan sonra yapmanız gereken bir şey bulunmamaktadır. Tekrardan eski tasarıma dönmek için birinci adımdaki gibi "Geliştirici araçları" kısmına gelip, karşınıza açılan pencerede "Switch to old design" seçeneğini seçmeniz yeterlidir.

Eski Tasarım.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı