Rehber Dark Reader - İnternetin Işıklarını Söndürün!

Arayüzü şimdiden modern gözüküyor. Kendi renk tonlarımıza göre ayarlayabileceğimiz gelişmiş seçenekler de geliyorsa gayet başarılı olacaktır. Peki tarihi belirli midir?

Belli bir tarih yok. Ama Haziran ayında yayınlayacaklarını düşünüyorum.
Zaten şu anda eklenti sürümü 4.9.9 ulaştı.

Güzel inceleme ellerinize sağlık.
Açık ara en iyi karanlık mod eklentisi o beyazlar içinde gözüm ağrıyordu.

@GhosT1 Bazı sayfalarının dedim. Cımbızla kelime seçip, birbirine suç atan siyasetçilere döndünüz iyice, anlamadan yazıyorsunuz.

Mesela Youtube sitesine bağlı çalışan Studio koyu teması yok.

@Ömer Emin Açık kaynak değil. Ayrıca ücretli ve ücretsiz özellik ayırması yapıyor. Buna ek olarak sunduğu renk ayarları, Chromium sunduğu koyu ayarlardan farksız. Dark reader göz atmanızı öneririm.
Chromium bu koyu mod için detaylı ayar sunsa, Dark reader kullanmayacağım. Büyük ihtimalle geliştirmeye devam ediyorlar.

Bazen düzgün çalışmıyor uzantı. Belki benden kaynaklıdır. Ekşi sözlükte mesela aktif ediyorum ama aktif olmuyor F5 yapınca aktifleşiyor. Bazen de herhangi bir sitede kapatsam bile ekran karanlık kalıyor sayfayı yenileyince geçiyor.

Son düzenleme:
Ekşi sözlük kendine ait koyu teması bulunuyor.

Bazen İnternet bağlantısının zayıf olması, arka planda yüklenen sayfa, reklamlar ve sayfadaki görseller de neden olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…