Rehber Dark Reader - İnternetin Işıklarını Söndürün!

Opera bilinen uzantılar bile güncellemeleri 1-2 ay sonra sunuyor. Tavsiye etmediğim bir tarayıcı olduğunu söylüyorum. Ama kullanıyorsanız da, Chrome mağazası üzerinden ekleyebilirsiniz. @Ek01000

Son düzenleme:
Şimdi Firefox'a kurdum da şimdiye kadar acaba nasıl bu nimeti fark etmemişim? Kaynak kullanımına bir etkisi yok gibi. Firefox hep olduğu gibi RAM sömürüyor sadece.

Herhangi bir yavaşlatması söz konusu mu? Veya RAM gibi özellikleri fazladan kullanır mı?
Çok fazla bir kaynak tüketmiyor.

Sadece bazı sitelerde sorun çıkarabiliyor. Ama baya az sorun yaşatan siteler. Çok kullanıldığı ve bazı kullanıcılar Github sitelerde yaşanan sorunları bildirdiğinden hızlıca çözülüyor. Sitelerin performansına çok etkisi yok. Konuda belirttiğim gibi koyu modu olan sitelerde kapatabiliyorsun. Chromium sunduğu koyu mod özelliği düzgün bir yere getirene kadar en iyisi bu.

Baya yıllardır kullandığım bir eklenti. Şu korunma olayı gitse tadından yenmez. Gece web mağazasına giriyorum ve anlık bi' gözüm sızlıyor. Opera'nın kendi karanlık uzantısı betada olmasına göre gayet iyi çalışıyordu ve bu tarz korunan yerleri koyulaştırabiliyordu. Tek eksi yanı bu bence.

Opera'nın koyu mod olarak sunduğu özellik Chromium sağladığı özellik. Ama renkleri bozduğu için kullanmıyorum. Konu içerisinde bu özelliği nasıl açacağınızı göstren bağlantıyı eklemiştim.
Konuda söylenilen kod eski olabilir. Ama geliştirici araçlarından dark mode tarzı arama yapınca, Chromium tarayıcıların hepsinde bu ayar çıkıyor. Tabii Opera GX gibi sayfaya sağ tıklayıp devre dışı bırakma ayarı sunmuyorlar.

Opera yanlış bilmiyorsam Google ile bazı konularda iş birliği yapıyor. Bu deneysel karanlık mod olayının da Google ile birlikte geliştirildiğini ve Chrome tam olarak yayınladığında benzer bir şekilde sitelerde devre dışı bırakma sistemi olacağını düşünüyorum.

Evet o ayarları biliyorum fakat siteler bozuluyor. Tüm sitelere etki ediyor. Eklenti işlevsiz kalıyor.

Bu eklenti sonrası siteler daha geç açılıyor.

Bilgisayarda ve telefonda (Firefox) severek kullandığım bir eklenti. Benim yaşadığım tek sorun eklentiyi YouTube sitesinde devre dışı bırakmazsanız videoların geç açılmasına ve kasmasına sebep oluyor. Bunun dışında WhatsApp Web gibi karekod okutma durumlarında eklentiyi devre dışı bırakmak gerekebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…