Dark Scorpion Fanları Rx 480 için Yeterli mi ?

arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi Dark Scorpion Fanları Rx 480 için Yeterli midir acaba (zalma

• Oy verenlerin toplamı
    6

Emre Oktay

Hectopat
Daha fazla  
HAYAL.png

Kasanın görevi parçaları tutmak, üzerindeki fanların görevide içeri önden soğuk hava çekip anakart üzerindeki işlemci ve ekran kartından kaynaklı oluşan sıcak havayla beraber arkadan ve üstten tekrar dışarı atmaktır. İşlemci ve ekran kartının kalibresine daha sonrada sıkça yaptığın işlemlere göre misal bu oyundur çizimdir vs. kasa tercihinde bulunmak gerekir.

Seçtiğin sistem çok dengesiz olmuş işlemciyi i5 6600 anakartı B150M seçmelisin.

Kasanın yan kısmına fan koydum ekran kartı fanları döndürmeden boşta 30-35 derece. :D Cidden faydalı ve bir de AMD ekran kartı için süper. :D

Bu sistemle hem daha yerinde bir sistem olur hemde performansdan ödün veremezsin. Sen kendi topladığın sistemde monitör olmadığı için bende koymadım. Ama benim önerdiğim sistem daha iyi param olsa direk bunu alırım.
Screenshot_2016-11-07-22-36-07.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı