Dark Shadow Kasa Alınır Mı ?

Benim yaptıklarımı o kasaya kimse yapmamıştır. O kasanın üzerinde bulunan USB yerine benzer bir kapak var ama boş kapak. Ben orayı kırıp üst kapağın oradan aç kapa buton koydum tam ortaya. Kasada 5 tane fan var. Üstteki filtre duruyor benim hava akışını bozsa da toz girmesin diye bıraktım. Şimdilik ekran kartı yok. Tüm fanları aç kapa tuşa bağladım. Gerekmediği sürece Chrome, dosya aktarımı, yazı, makale okurken kapatıyorum ses yapmasın diye harika oldu hocam. 2 üstte egzoz, 1 tane arkada, 2 tanede önde. Uzakta olmasam resim atardım harika bir çalışma oldu.[emoji28]

Evet kasaya bağlı bir hoca daha görüyorum modifikasyon yapmadan duramayanlardansınız galiba Müsait olduğunuzda resim atarsanız süper olur merak ettim.

Çakma 460X gibi bişey oldu bu

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2017-07-07 at 9.45.57 PM (1).jpeg
    129,2 KB · Görüntüleme: 190
  • WhatsApp Image 2017-07-07 at 9.45.57 PM.jpeg
    46,6 KB · Görüntüleme: 120
@LukeSkywalker hocam bu fanları ben sevmiyorum ama değistirecek param da yok[emoji52] Güzel duruyor hayırlı olsun[emoji1]
Teşekkürler. RGB fan düşündüm ama yeni kasa parası o direk Mavi felan da kırmızı + mavi kombinasyon düşündüm o da olmadı ileride full tower'a geçerken düşünürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…