Dark Shadow Kasa Alınır Mı ?

Çok teşekkürler. Dediğiniz şekilde çok basitçe açıldı. Kasayı şuan nasıl kullanıyorsunuz? Mesela ben üstdeki o filtreyi çıkardım 2x fan egsoz fan yaptım üstü o filtre hava çıkışını bariz bir şekilde zorlaştırıyordu. Kasa içinde şuan toplam 5 fan var hava akımını maksimuma getirdim çok iyi ama öndeki 2 fanın üstüne 1 tane daha ekleyip güzel bir görsel oluşturmak istiyorum. Var mı aklında böyle bir şey olan? Yapılabilir mi? Aslında önü komple çıkarıp sadece güzel bir cam da konulabilir, 3X fan yapıp.
Benim yaptıklarımı o kasaya kimse yapmamıştır. O kasanın üzerinde bulunan USB yerine benzer bir kapak var ama boş kapak. Ben orayı kırıp üst kapağın oradan aç kapa buton koydum tam ortaya. Kasada 5 tane fan var. Üstteki filtre duruyor benim hava akışını bozsa da toz girmesin diye bıraktım. Şimdilik ekran kartı yok. Tüm fanları aç kapa tuşa bağladım. Gerekmediği sürece Chrome, dosya aktarımı, yazı, makale okurken kapatıyorum ses yapmasın diye harika oldu hocam. 2 üstte egzoz, 1 tane arkada, 2 tanede önde. Uzakta olmasam resim atardım harika bir çalışma oldu.[emoji28]

Benim yaptıklarımı o kasaya kimse yapmamıştır. O kasanın üzerinde bulunan USB yerine benzer bir kapak var ama boş kapak. Ben orayı kırıp üst kapağın oradan aç kapa buton koydum tam ortaya. Kasada 5 tane fan var. Üstteki filtre duruyor benim hava akışını bozsa da toz girmesin diye bıraktım. Şimdilik ekran kartı yok. Tüm fanları aç kapa tuşa bağladım. Gerekmediği sürece Chrome, dosya aktarımı, yazı, makale okurken kapatıyorum ses yapmasın diye harika oldu hocam. 2 üstte egzoz, 1 tane arkada, 2 tanede önde. Uzakta olmasam resim atardım harika bir çalışma oldu.[emoji28]
Evet kasaya bağlı bir hoca daha görüyorum modifikasyon yapmadan duramayanlardansınız galiba :D Müsait olduğunuzda resim atarsanız süper olur merak ettim.

Çakma 460X gibi bişey oldu bu :)

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2017-07-07 at 9.45.57 PM (1).jpeg
    WhatsApp Image 2017-07-07 at 9.45.57 PM (1).jpeg
    129,2 KB · Görüntüleme: 190
  • WhatsApp Image 2017-07-07 at 9.45.57 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2017-07-07 at 9.45.57 PM.jpeg
    46,6 KB · Görüntüleme: 120
@LukeSkywalker hocam bu fanları ben sevmiyorum ama değistirecek param da yok[emoji52] Güzel duruyor hayırlı olsun[emoji1]
Teşekkürler. RGB fan düşündüm ama yeni kasa parası o direk :) Mavi felan da kırmızı + mavi kombinasyon düşündüm o da olmadı ileride full tower'a geçerken düşünürüz :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı