Dark Souls 1 sizce dünyanın en iyi oyunu olabilir mi?

Ben hiçbir oyuna dünyanın en iyi oyunu diyemiyorum. Dark Souls, RDR2 veya GoW hangi oyun olduğu hiç fark etmiyor hiçbir zaman bir oyuna dünyanın en iyi oyunu demedim, demeyeceğim, diyemiyorum. Çünkü bir oyuna dünyanın en iyi oyunu demek bana çok saçma geliyor. O sırada hangi oyunu oynuyor ve zevk alıyorsam o benim için yeterli. Bir sıralamaya koymaya gerek yok bence.

Benim en çok sevdiğim From oyunu/evreni olmasına rağmen şahsen gelmiş geçmiş en iyi oyun diyemem fakat en iyi oyunlar listesi yapsam her türlü kafaya oynar.

Dark Souls dediğimiz oyun, sektöre çok fazla şey katmıştır neticede. Başta "soulslike" gibi, sektöre çeşitli kavramlar kazandırmış, mevcut kavramların da altını doldurarak kendi evrenine doğru şekilde hizmet etmesini sağlamıştır. From, devrim yaratan Demon's Souls'dan edindiği deneyimi, Dark Souls evreninde uzmanlık projesi olarak kullandı diyebiliriz rahatlıkla.

Tamamen kişisel zevklere ve oyunlara bakış açısıyla doğrudan ilgili bir konu olduğundan dolayı en iyisi diyene de, en iyisi değildir diyene de itiraz edemeyiz işin gerçeği.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı