Dark Souls 2 alınır mı?

Bir oyun oynuyoruz sürekli rehber bakarsak ben o oyundan zevk alamıyorum ki anca ne olur takılı kalırsam bakarım.
Bence de çok zevk kıran bir durum. Ancak benim gibi her tarafı kurcalama hastalığın varsa maalesef. Ancak bana soracak olursanız kendinizi tıkanmış hissedene kadar bakmayın.

Rehber olarak oynamakta oyunun zevkini hiç vermiyor herkes ilk defa oynadında rehbersiz oynadı.
Size vermiyor olabilir ama gereksiz zaman kaybı. En ufak bir eşya bile genellikle absürt bir yerde, serinin çoğu oyununu oynadım.

Nereye gideceğinizi çözmeye uğraşmak yerine bir boss rehberiyle hem sırayla bossları kesersiniz hem de nereye gideceğinizi çözmüş olursunuz, yüksek levelli yerlerin farkında olursunuz.

Benim dediğim rehberde zaten bossların sırası var sadece, bosslarda belli bölgelerde olduğu için sürekli bakmaya gerek olmuyor.

Şöyle bir rehber mesela, boss kesme sırası var bunda.

Size vermiyor olabilir ama gereksiz zaman kaybı. En ufak bir eşya bile genellikle absürt bir yerde, serinin çoğu oyununu oynadım.

Nereye gideceğinizi çözmeye uğraşmak yerine bir boss rehberiyle hem sırayla bossları kesersiniz hem de nereye gideceğinizi çözmüş olursunuz, yüksek levelli yerlerin farkında olursunuz.

Benim dediğim rehberde zaten bossların sırası var sadece, bosslarda belli bölgelerde olduğu için sürekli bakmaya gerek olmuyor.

Şöyle bir rehber mesela, boss kesme sırası var bunda.

Şu an Dark Souls Remastered başladım onu bittirince Dark Souls 2 ondan sonra Dark Souls 3 sonra tekrar Dark Souls Remastered 2 3 tekrar. Ng+ yapacağım.

Şu an Dark Souls Remastered başladım onu bittirince Dark Souls 2 ondan sonra Dark Souls 3 sonra tekrar Dark Souls Remastered 2 3 tekrar. Ng+ yapacağım.
Tamam da bunun söylediğim şeyle bir alakası yok.

Siz böyle cezalandırıcı bir oyunda rastgele gitmeyi seviyor olabilirsiniz ama çoğu insan sevmez bunu.

En azından boss kesme sırası rehberi takip edilmeli, oyun çünkü hiçbir şey söylemiyor. Söylememesi de oyunun tarzı ama günümüzde zaten zamanı kısıtlı insanların bir de oyunun kriptik, gizli yönünü çözmekle zaman harcamasına gerek yok.

Bence okey bir durum. Bende hiç rehber bakmadan geçmeye çalıştım zamanında.

Tamam da bunun söylediğim şeyle bir alakası yok.

Siz böyle cezalandırıcı bir oyunda rastgele gitmeyi seviyor olabilirsiniz ama çoğu insan sevmez bunu.

En azından boss kesme sırası rehberi takip edilmeli, oyun çünkü hiçbir şey söylemiyor. Söylememesi de oyunun tarzı ama günümüzde zaten zamanı kısıtlı insanların bir de oyunun kriptik, gizli yönünü çözmekle zaman harcamasına gerek yok.

Dark Souls Remastered boss kesme sırası wiki var mı acaba sadece boss kesme rehberine bakmayı düşünüyorum Türkçe olarak var mı acaba Dark Souls Remastered Dark Souls 2 3'te.

Dark Souls Remastered boss kesme sırası wiki var mı acaba sadece boss kesme rehberine bakmayı düşünüyorum Türkçe olarak var mı acaba Dark Souls Remastered Dark Souls 2 3'te.

Buradan bakabilirsiniz. Türkçesi var mı bilmiyorum.

Örneğin burada ilk oynadığınızda hiç aklınıza gelmeyecek bölgelerde bosslarda var.

Oyun aşırı kriptik, bazı bosslar bile gizli yerlerde.

DLC bölgesine gitmek için bile bilgiye ihtiyacınız var, rastgele gidemiyorsunuz.

Ben niye DLC bosslarını kesmeyi kendim keşfedeyim diyorum bende kendi kendime.

DLC bölgesinde de çok güzel bosslar var yani, gitmek için gereken şeyi normalde bulmak çok zor, hydra bosunu kesiyorsunuz sonra maiden çıkıyor orada o maidenle konuşuyorsunuz sonra gizli şelalenin olduğu yerde bir yol var oradan geçiyorsunuz, altın golem oluyor onu kesiyorsunuz, sonra tekrar geliyorsunuz falan yine açılmıyor, başka bir boss daha kesmeniz gerek, sonra tekrar geliyorsunuz ancak açılıyor DLC bölgesi portali çok sinir bozucu. Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir şeydi.

Son düzenleme:

Buradan bakabilirsiniz. Türkçesi var mı bilmiyorum.

Örneğin burada ilk oynadığınızda hiç aklınıza gelmeyecek bölgelerde bosslarda var.

Oyun aşırı kriptik, bazı bosslar bile gizli yerlerde.

DLC bölgesine gitmek için bile bilgiye ihtiyacınız var, rastgele gidemiyorsunuz.

Ben niye DLC bosslarını kesmeyi kendim keşfedeyim diyorum bende kendi kendime.

Şu an ben Warrior başladım hangi silah almalıyım claymore, zweihänder, drake sword
Hangi statlara vereyim acaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı