Dark Souls 2 bitirdiğimi söyleyince insanların şaşırması

Hocam DS oyunlarında düşmanların hareket biçimini çözünce kolayca geçiyorsunuz. Ama Sekiroda bu olay yok denecek kadar az. Sekironun mini bosslarının bile çoğu DS oyununda ki bosslardan zor olduğunu düşünüyorum kaldı ki oyunun mini bossları bile DS'deki bosslardan fazla. Ana bossları saymadım bile. Kaldı ki bossların hareket biçimi çok hızlı ve çok hasar vuruyorlar. Saniyelik hasarlar bile alabiliyorsunuz. DS'de bu yok yavaş ve daha kolay. Ama Sekiroda herşey çok hızlı ve buda daha çok yetenek ve refleks istiyor bence.
Sekiro daha kolay geldi bana ds de namelless a gelmesiysen diyim en zor soulbourne boss u o tartışmaya kapalıdır bide giant crab var (baya uzun sürüyo ve aşırı vuruyo)
Hocam DS oyunlarında düşmanların hareket biçimini çözünce kolayca geçiyorsunuz. Ama Sekiroda bu olay yok denecek kadar az. Sekironun mini bosslarının bile çoğu DS oyununda ki bosslardan zor olduğunu düşünüyorum kaldı ki oyunun mini bossları bile DS'deki bosslardan fazla. Ana bossları saymadım bile. Kaldı ki bossların hareket biçimi çok hızlı ve çok hasar vuruyorlar. Saniyelik hasarlar bile alabiliyorsunuz. DS'de bu yok yavaş ve daha kolay. Ama Sekiroda herşey çok hızlı ve buda daha çok yetenek ve refleks istiyor bence.
Sekiroda corrupted monk var ya asıl hali onun 2. Etabını hiç görmedim direk 3 e geçtim nedeni ağaca çık tam 2 etaba geçtiği sırada üstüne atla deathblow sekiroda maks 100 defa ölmüşümdür dark soulsta 750+

Sekiro daha kolay geldi bana ds de namelless a gelmesiysen diyim en zor soulbourne boss u o tartışmaya kapalıdır bide giant crab var (baya uzun sürüyo ve aşırı vuruyo)
Hocam ben tüm Souls oyunlarını oynadım ve bitirdim. DS1'i 8 kere DS2'yi 9 kere DS3'ü 7 kere Sekiroyu ise 17 kere bitirdim. Yani Sekiro aşığı bir insanım. Karşılaştırmayı ona göre yaptım. Ayrıca evet nameles king zordu ama en zor bossta değildi serideki.

Sekiroda corrupted monk var ya asıl hali onun 2. Etabını hiç görmedim direk 3 e geçtim nedeni ağaca çık tam 2 etaba geçtiği sırada üstüne atla deathblow sekiroda maks 100 defa ölmüşümdür dark soulsta 750+
Corrupted monk kolaydı zaten. O bossta yetenek değil hareket şemasını bilmek yetiyordu. Ama baykuş ve diğer bosslar ilk oynadığımda zorlamıştı. Şuan çerez gibi gelseler de.

Hocam ben tüm Souls oyunlarını oynadım ve bitirdim. DS1'i 8 kere DS2'yi 9 kere DS3'ü 7 kere Sekiroyu ise 17 kere bitirdim. Yani Sekiro aşığı bir insanım. Karşılaştırmayı ona göre yaptım. Ayrıca evet nameles king zordu ama en zor bossta değildi serideki.

Corrupted monk kolaydı zaten. O bossta yetenek değil hareket şemasını bilmek yetiyordu. Ama baykuş ve diğer bosslar ilk oynadığımda zorlamıştı. Şuan çerez gibi gelseler de.
Dark souls ta düşman çevik sen yavaşsın ve staminan var sekiroda ninjasın düşman çevik

Namelless den zor ne vae şöyle friede mi prissicla mı?

Ayrıca hocam deme 15 yaşındayım bilginize oyun tecrübem 4 yaşından berri var crysis la başladım

Son düzenleme:
2 oyunun kurbağa boss olduğu yer en gıcık yerdi.
Zehirli oklarım olmasa geçemezdim.(Boss iyi ki tek seferde geçmiştim.)

Orayi kodlayan kisi bence "yok ya bu oyun yeteri kadar kanser olmadi dur surayi bir cehenneme donustureyim" diye dusunmediyse ben bir şey bilmiyorum. Gudumlu buyu ayiyor serefsizler. Orayi Fume Knight GS ve zehirli ok sayesinde gectim bende. Oranin bossuda bir garipdi ama dedigin gibi boss la o Bolu'mun zorlugu arasinda yerle gok kadar fark vardi.
Evet abartıyorlar. Seriyi onlarca kez bitirdim ve bana göre en kolayı Dark Souls 2 diyebilirim. Hangi bossta 40 kere takıldın merak ettim?

Four kings için taktik belli. Havel zırhı giyiyorsun koşup vuruyorsun

Ben Iron Keepdeko bosun sanirim Smelter Deamondu ismi onun mavi versiyinunda(DLC) bayağı takilmisdim yol o kadar kanserdiki DS serisinde ilk kez birakayim mi diye dusunmusdum. DS 3 Midiri, Nameless Kingi ve DLC son bossunu(Sovalye olan ismini hatirlamiyorum) 2 denemede falan geçtim ama o Smelter Deamonda 40 kere falan olmusdum. Bazen takiliyorsun anlamsiz. Four Kingdede ben o taktiyi cozememisdim basta. Sonra beni bir guze dovduler sonra bende Payromancy ve Golem setiyle gectim orayi. Ama senin dedigin taktigi Nitoda yaptim.

Dark souls ta düşman çevik sen yavaşsın ve staminan var sekiroda ninjasın düşman çevik
Bu düşmanların çevik olmadığı gerçeğini değiştirmez bence. Sen ne kadar hızlı olsan da düşmanlar o kadar hızlı saldırılar yapıyor ki sen o düşmanın tüm hareket şemasını çözsen bile reflekslerin yetersiz kalınca ölüyorsun.

Namelless den zor ne vae şöyle friede mi prissicla mı?
Seride ki en boss değil dedim farkındaysanız. Tüm seri boyunca nameles kingden zor bosslar elbet vardı.
Ayrıca hocam deme 15 yaşındayım bilginize oyun tecrübem 4 yaşından berri var crysis la başladım
Hocalıkla yaşın alakası yok. Benim sizden öğreneceğim bir şey vardır belki. Veya sizin benden öğrenecekleriniz vardır o yüzden hocam dedim. Aslında bu birazda ağız alışkanlığından. Oyun tecrübenize lafım yok hocam. Sadece konuşuyoruz.

Bu düşmanların çevik olmadığı gerçeğini değiştirmez bence. Sen ne kadar hızlı olsan da düşmanlar o kadar hızlı saldırılar yapıyor ki sen o düşmanın tüm hareket şemasını çözsen bile reflekslerin yetersiz kalınca ölüyorsun.

Seride ki en boss değil dedim farkındaysanız. Tüm seri boyunca nameles kingden zor bosslar elbet vardı.

Hocalıkla yaşın alakası yok. Benim sizden öğreneceğim bir şey vardır belki. Veya sizin benden öğrenecekleriniz vardır o yüzden hocam dedim. Aslında bu birazda ağız alışkanlığından. Oyun tecrübenize lafım yok hocam. Sadece konuşuyoruz.
Sizce duke sonra hangisine gideyim?
Gravelord nito, izalith cadısı, sonuncusunu hatırlayamadım.

Sizce duke sonra hangisine gideyim?
Gravelord nito, izalith cadısı, sonuncusunu hatırlayamadım.
Bence izalith cadısına git. Gravelord nito en son gideceğin olsun. Boss olmasa da karanlık ve düşmanlarla dolu yola gitmek için ben biraz daha geliş öyle git.

İzalith cadısı nerede?
Blighttown boss yendikten sonra çıkan yer mi? (Ora ise boss yendim aşağıya doğru yol açıldı.)
Hocam izalith şu örümcekli boss vardı ya. Adını unuttum ya dilimin ucunda. Neyse siz hatırlamışsınızdır. Onu kestikten sonra ilerde alevli bir yer var. Oradan devam edip bossları tek tek kesip izalith cadısına ulaşabilirsiniz. Ama yanlış hatırlıyor da olabilirim. Ama emin gibiyim siz yine de bir bakın.

Hocam izalith şu örümcekli boss vardı ya. Adını unuttum ya dilimin ucunda. Neyse siz hatırlamışsınızdır. Onu kestikten sonra ilerde alevli bir yer var. Oradan devam edip bossları tek tek kesip izalith cadısına ulaşabilirsiniz.
Tamam, bugün oraya ilerlerim.
Sizce en iyi geldiğim yere kadar souls kasma yeri ne?
Anor londo 3000 veren şövalyeleri ve okçuyu keserek 10dk falan 30,000 yapıyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı