shanks_sukehiro
Decapat
Daha fazla
Sekiro daha kolay geldi bana ds de namelless a gelmesiysen diyim en zor soulbourne boss u o tartışmaya kapalıdır bide giant crab var (baya uzun sürüyo ve aşırı vuruyo)Hocam DS oyunlarında düşmanların hareket biçimini çözünce kolayca geçiyorsunuz. Ama Sekiroda bu olay yok denecek kadar az. Sekironun mini bosslarının bile çoğu DS oyununda ki bosslardan zor olduğunu düşünüyorum kaldı ki oyunun mini bossları bile DS'deki bosslardan fazla. Ana bossları saymadım bile. Kaldı ki bossların hareket biçimi çok hızlı ve çok hasar vuruyorlar. Saniyelik hasarlar bile alabiliyorsunuz. DS'de bu yok yavaş ve daha kolay. Ama Sekiroda herşey çok hızlı ve buda daha çok yetenek ve refleks istiyor bence.
Sekiroda corrupted monk var ya asıl hali onun 2. Etabını hiç görmedim direk 3 e geçtim nedeni ağaca çık tam 2 etaba geçtiği sırada üstüne atla deathblow sekiroda maks 100 defa ölmüşümdür dark soulsta 750+Hocam DS oyunlarında düşmanların hareket biçimini çözünce kolayca geçiyorsunuz. Ama Sekiroda bu olay yok denecek kadar az. Sekironun mini bosslarının bile çoğu DS oyununda ki bosslardan zor olduğunu düşünüyorum kaldı ki oyunun mini bossları bile DS'deki bosslardan fazla. Ana bossları saymadım bile. Kaldı ki bossların hareket biçimi çok hızlı ve çok hasar vuruyorlar. Saniyelik hasarlar bile alabiliyorsunuz. DS'de bu yok yavaş ve daha kolay. Ama Sekiroda herşey çok hızlı ve buda daha çok yetenek ve refleks istiyor bence.