Çözüldü Dark Souls 2'yi nasıl co-op bir şekilde oynayabiliriz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EneSolaire

Decapat
Katılım
10 Mart 2022
Mesajlar
978
Çözümler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16 GB Ram,GTX 970 4 GB Ekran Kartı,Amd Ryzen 5 İşlemci,500 GB Ssd...
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, ben @Smuya adlı arkadaşımla Dark Souls 2'yi co-op bir şekilde oynamak istiyorum ama tam olarak nasıl olacak orayı anlamış değilim. Tamam, Soul Memory falan onları biliyoruz ama tam olarak anlamadım ben bu işi. Tam olarak nasıl oluyor? Ayrıntısıyla anlatabilecek var mıdır?
 
Tebeşir var dostum oyunda. Onu oyunda biraz ilerleyip cadı seyyar ablanın içinde olduğu binanın üst katında buluyorsun (oraya gelince anlarsın). Sonrasında bu tebeşir ile yere yazı yazıyorsun, yazdığın yazı diğer oyuncular tarafından sarı olarak gözüküyor ve seni kendi dünyalarına cekebiliyorlar. Şöyle bir durum var ama, soul memory aynı aralıklarda olan herkes cekebiliyor. Galip yüzüğü var oyunda, onu takıp tanrı seçersen sadece o yüzüğü takıp o tanrıyı seçenler seni görebiliyor ve sen de onları görebiliyorsun.
Diğer bir husus ise beraber girmek istediğiniz yerde ana boss'un ölüp ölmediği. Eğer biriniz bossu kesmişse o kişinin dünyasına o haritada arkadaşı gelemiyor. Gelmesinin tek yolu var o da küçük tebeşir (normal tebeşir ile aynı ama sadece küçüğü, geçici süreliğine aynı dünyada olmanıza izin veriyor.)
 
Tebeşir var dostum oyunda. Onu oyunda biraz ilerleyip cadı şeyar ablanın içinde olduğu binanın üst katında buluyorsun (oraya gelince anlarsın). Sonrasında bu tebeşir ile yere yazı yazıyorsun, yazdığın yazı diğer oyuncular tarafından sarı olarak gözüküyor ve seni kendi dünyalarına cekebiliyorlar. Şöyle bir durum var ama, soul Memory aynı aralıklarda olan herkes cekebiliyor. Galip yüzüğü var oyunda, onu takıp tanrı seçersen sadece o yüzüğü takıp o tanrıyı seçenler seni görebiliyor ve sen de onları görebiliyorsun.
Diğer bir husus ise beraber girmek istediğiniz yerde ana Boss'un ölüp ölmediği. Eğer biriniz bossu kesmişse o kişinin dünyasına o haritada arkadaşı gelemiyor. Gelmesinin tek yolu var o da küçük tebeşir (normal tebeşir ile aynı ama sadece küçüğü, geçici süreliğine aynı dünyada olmanıza izin veriyor.

Çok teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı