Dark Souls 3 alınır mı?

Oyun güzel, kötü demiyorum da geçtiğimiz sene çıkışını yapan Elden Ring ile fiyatı aynı. Kızdığımız nokta da bu.

@333365 @SensOuma oyun güzel fakat eski bir oyuna bu kadar para verilmez diyoruz yani hocalarım. Bu durumda ben de Souls'ları salıp farklı oyunlara yönelmeliyim galiba. RE4'e 887TL verilir mi peki?

Evet hocam aynen o şekilde. RE4'e şahsen ben o parayı vermezdim oyun çok uzun bir oyun değil bitecek ve tekrar oynanabilirliği bana kalırsa yok. Konumuzda bulunan DS3'ten örnek vermek gerekirse mesela farklı farklı classlarda oyunu birçok kez bitirebiliriz ve keşfedebiliriz ama RE4'te öyle bir şey yok oynayacaksın ve bitecek.

Evet hocam aynen o şekilde. RE4'e şahsen ben o parayı vermezdim oyun çok uzun bir oyun değil bitecek ve tekrar oynanabilirliği bana kalırsa yok. Konumuzda bulunan DS3'ten örnek vermek gerekirse mesela farklı farklı classlarda oyunu birçok kez bitirebiliriz ve keşfedebiliriz ama RE4'te öyle bir şey yok oynayacaksın ve bitecek.
Anladim hocam. İade ederseniz ne almayi dusunuyorsunuz?

Ne RE4’e ne de dark souls 3e o para verilmez. Dark souls 3te 1000 saatim falan vardır herhalde ama o paraya da değmez. Elden ring bitirmişsin dark souls 3 oynamazsan çok şey kaçırmazsın. Oyun kesinlikle çok iyi ama fiyatı iyi değil.

Prime ile bedavaya almıştım hocam teşekkürler. Ancak küçük değil büyük oyun lazım 450TL çünkü DS3. Alıp oynamak istediğim bir oyun da yok.
Arkadaşınızla oynayabilirseniz It takes two var hocam. Sekiro oynamışsınızdır. Yanına Nier automata, High on life, Dying light 2 vs de olabilir seviyorsanız.

Elden Ring bitirdim fakat sekiroya başlamadım. Dark souls ilerleyen zamanlarda tekrar zam görür mü? Daha sonra pişman olmakta istemiyorum arada kaldım.

Aklımda Returnal var aslında güncel roguelike türünde bir oyun. Dikkatimi çekti siz ne düşünürsünüz fikriniz var mı?
Sekiroya başlamadıysan diğer tüm soulsları bitirene kadar başlamanı önermem, ben tüm soulsları oynayıp bitirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki sekirodan sonra diğer bütün soulsların combatı çok hantal kalıyor. Sekiro favori oynumdur bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı