Dark Souls 3 klavye - mouse ile oynanır mı?

ichbinbertug

Femtopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba Steam'den Dark Souls 3 alacağım fakat izlediğim Gameplay'lere göre hiç kimse klavye mouse ile oynamıyor. Peki sizden klavye mouse ile oynayanınız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynanabiliyor fakat hiç tavsiye etmem hangi tuşa basman gerektiğini öğrenene kadar göbek taşın çatlar oyunda klavye mouse desteği var fakat gamepad düzeninda yani "a, B, X, y" gibi tuşlar görünüyor.

Aslında pek sıkıntı değil onları kendim ayarlarım bence.

DS oyunlarının hepsi klavye+mouse ile oynanmaya uygun değil.

Bilmiyorum dostum PS4 kollarına da hiç para veresim yok maksimum arkadaşımdan alırım gibi.

Ben oynadım fakat gamepad daha rahat. Sekiro falan hep klavye+mouse oynadım. 2. oyunda delirdim ama PC kontrollerini kim yaptıysa artık. Alışana kadar bol küfürlü saatlerim oldu.

Bu oyunlar klavye ve fare ile çok daha rahat oynanıyorlar, "Souls oyunları gamepad ile oynanır aga" saçmalıktan başka bir şey değil. FromSoftware oyunlarının gamepad layout'u iyi değil, hem koşup hem de kamera kontrol etmek epey sancılı bir eylem ve genelde bunu yaparken parmaklarınıza ağrı giriyor zaten.

O nedenle bu oyunlar klavye ve fare ile çok daha rahatlar, insanlar alışkanlıklarını bir kenara bırakıp klavye ve fare ile denediklerinde anlayacaklar bunun böyle olduğunu. Yani Dark Souls 3 kesinlikle klavye ve fare ile oynanır.

Oyunların kontrol şeması aklımda değilmaalesef hocam. Kendin nasıl rahat edersen öyle ayarla. Herhalde ben değiştirmeden oynamıştım. Şu an yine sekirodayım onda da değiştirmedim ve öyle çok zor olmadı.

Sekiro'da değiştirebilirsin ayarlardan onda klavye tuşlarını gösterme ayarı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı