Dark Souls 3'e başlamadan önce bilinmesi gereken şeyler neler?

Rathls

Yoctopat
Daha fazla  
Birkaç tane başlangıç rehberine baktım ama hiçbirinde aradığım cevabı bulamadım. Adam başlangıç rehberi yazmış soullar sizin para biriminiz falan demiş, benim kastettiğim daha Dark Souls 3'e özel bilgiler. Mesela Dark Souls 1'de hapishaneden kurtardığımız NPC'yi öldürürsek oyunun en iyi yüzüğü düşüyordu. Dark Souls 2'de oyunun başında majuladaki covenanta katılırsak tüm bosslar ve düşmanlar zorlaşıyordu. Eğer rehber izlemiyor olsaydım o covenanta büyük ihtimalle katılırdım ve oyunum zehir olurdu. Aynı şekilde majuladaki demirciyi kesersek kıyafeti deli gibi ruh kazanmamızı sağlıyordu. Bunun gibi DS3'te işime yarayacak bilmem gereken şeyler neler, bunu kesersen çok iyi bir item düşüyor ya da bu covenanta katılırsan bu oluyor kesinlikle katıl/katılma diyeceğiniz şeyler var mı?

Bahsettiğin şeyler oyunun biraz daha mid safhasına yakın şeyler olduğu için başlangıçta pek bir şey söyleyebilmek mümkün değil. Sadece şunu söyleyebilirim ki ng+ yapmazsan eğer karakterini sadece 5 kere sıfırlayabiliyorsun. Bu da sana birkaç Build deneme şansı tanıyor. Tabii ki belirli NPC'leri kesince bahsettiğin gibi belirli yüzükler, zırhlar vs. düşüyor ama hepsini burada yazabilmek imkansıza yakın. Her türlü video izlemek zorunda olacaksın. Covenantlar da Dark Souls 3 bandında pek bir şeye etki etmiyor, Online tarafa yönelik sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…