Dark Souls 3'e başlamak için tavsiye

Ne olduklarını bilmiyorum ama tamam onlarla başlarım.
Knight'da hasarı tamamen sıfırlayan kalkan var, sağlam güç var diye hatırlıyorum. Pyro da ateş topu atıyor, sağlam hasar vuruyor. İkisi de basit sınıflar.

Arkadaşlar, uzun yıllar sonra Dark Souls 3'e başlayacağım, taktik verin. Geçen başladığımda Razer kulaklığımı ortadan ikiye bölmüştüm sinirden. Yeni klavye aldım o da gitsin istemiyorum. Bu sefer adam gibi gelişerek gitmek istiyorum. Seri taktik verecek var mı? İniyor şu an en geç yarım saate başlarım diye düşünüyorum.

Yanına kağıt kalem al ya da sürekli internetten bakman gerekebilir.

Arkadaşlar, uzun yıllar sonra Dark Souls 3'e başlayacağım, taktik verin. Geçen başladığımda Razer kulaklığımı ortadan ikiye bölmüştüm sinirden. Yeni klavye aldım o da gitsin istemiyorum. Bu sefer adam gibi gelişerek gitmek istiyorum. Seri taktik verecek var mı? İniyor şu an en geç yarım saate başlarım diye düşünüyorum.
Hocam sakin kalmak en önemlisi, ayrıca yapamadığınız bölümler olursa internetten yardım almaktan çekinmeyin.

Dark Souls serisi bayağı ilgimi çekiyor ama zorluğundan dolayı hiç başlayasım gelmedi. Hangi oyundan başlamalıyım?

Hocam sakin kalmak en önemlisi, ayrıca yapamadığınız bölümler olursa internetten yardım almaktan çekinmeyin.
Anladım saolun yardım için. Sakin kalıyorum ve zorlandığım yerde internetten bakıyorum.
Dark Souls serisi bayağı ilgimi çekiyor ama zorluğundan dolayı hiç başlayasım gelmedi. Hangi oyundan başlamalıyım?

Sekiro'dan sonra en kolayı Dark Souls 3 diye biliyorum. 2. oyun çok zor diyorlar. Sekirodan başlayın bence. Bana en kolayı o gibi geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı