Dark Souls II: Scholar Of First Sin İnceleme

Evet, Bloodborne grafiksel olarak çok kaliteli.
Fakat Dark Souls II'nin şu paylaştığınız son resmide bana gayet hoş gözüktü.

Kesinlikle. Mekan tasarımı olarak güzel bir mekan vardı belkide o yüzden güzel gelmiştir gözüme

Kardeş Dark Soul' sa başladım. Knight olarak oynuyorum. Hangi yeteneklere yükleneyim. Strong, Vitality vs.

Kardeş Dark Soul' sa başladım. Knight olarak oynuyorum. Hangi yeteneklere yükleneyim. Strong, Vitality vs.
Kardeş Life Ring' in kırılması demişin orayı anlamadım. Bu yüzük ne ve nasıl kırılıyor?
İkincisi de topladıgımız eşyaları üzerimizde mi taşımak gerekiyor? Baya gereksiz eşya var. Bonfire' lara bıraksak sıkıntı olur mu? Ya da satamıyor muyuz? Veya direk atamıyor muyuz eşyaları?

Primal Bonfire' dan bahsetmişsin Fall Of Giants' taki devi öldürdüm ama bu dediğin şey açılmadı. Tamamen mi temizlemek gerekiyor bölgeyi oyunu bitirmem için Primal Bonfire' mı açmam gerekiyor? İlk defa böyle bir seriye başladığım için çok acemiyim. Daha soracağım bir çok soru var, yardımcı olursan çok sevinirim.

Yardım edebilecek kimse yok mu koskoca forumda?

Sakin. Cevaplarız elbet. Daha yeni gördüm. Knight isen Dex, Str, End ve Vig gitmen gereken statlar. Tamamen oynayışına bağlı açıkçası. Hangi silahı, kalkanı kullanacağın ve nasıl takılmak istediğine bağlı. Tamamen melee oynamak için bile onlarca build var. Dene ve sana en uygun olanı bul. Bir eline asa alıp Crystal Soul Spear atmak isterken melee takılmak istiyorsan Moonlight Greatsword alabilirsin mesela. Böyle bir sürü build var. Say say bitmez. Dene bul.
Life Of Ring eğer ölürsen kırılır ve blacksmithte tamir edebilirsin. 3000 veya 14000 Soul'a karşılık. Artık hangi sürümünü oynuyorsan oyunun. Envanterinde taşı eşyaları işte. Oyunda item satabileceğin NPC'ler çok sınırlı.
Primal Bonfire'ler oyunda sadece birkaç tane ve Forest of Fallen Giants'ta Primal Bonfire olduğunu hatırlamıyorum. Bölgeyi bitirmen için bölgedeki bossları öldürmen gerek. O bölgedeki düşmanlarda sen onları spawn olmayana kadar kesene kadar tekrar spawn oluyor. Yani o bölgenin bossunu kesince bile düşmanlar spawn oluyor.

Eyvallah kardeşim cevap için. Pharros Lockstone nereden bulabilirim. O yaşlı cadıdan bir tane almıştım ama kullandım. Şuan başka bir yerde bu taş bana lazım ama bulamıyorum. O taşı bulamadığım için The Lost Batil Bölgesindeki kapıyı açamıyorum. Hatırlarsan o bölgede bir Bonfiren hemen altında o kapı var. Malesef açamıyorum.

Son düzenleme:
Lost Bastille'ye kadar epey bulmuştum ben. Biraz daha araştır etrafı. Birde Lost Bastille'ye Pursuer'dan hemen sonra gitmek zorunda değilsin. Birde sen hangi platformda hangi versiyonunu oynuyorsun oyunun?

Anladım kardeşim ben Scholar of The First Sin oynuyorum. Ben biraz daha bakayım o zaman. Teşekkürler cevap için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…