Dark Souls II Türkçe yama var mı?

HsnHsy

Centipat
Katılım
25 Ekim 2022
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Dark Souls IInin hiç Türkçe yamasını bulamadım. Hep scholar of the sin için var. O da normal oyuna olmuyor. Var mı bildiğiniz yama?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal oyunun herhangi bi' çevirisi şimdilik yok, var gibi gösteren siteler de "yama" diye virüs paylaşılan siteler. Uzak durun.

Scholar of the First Sin sürümünü alabilirseniz ücretli olarak Anonymous, ücretsiz olarak Phanmetal'ın makine çevirisi var. Phanmetal yamasının kurulumu şimdilik biraz muamma sayılır, geçenlerde açılan bi' konuda kaldırılan kurulum videosunun yerine tekrardan video hazırlayacağını yazmıştı.

Ben kullanıyorum Oyun İndir VIP'ten yama, hepsi de çalışıyor. Kaspersky ile taratıyorum dosyaları.
Siteyi hiç kullanmadım ama yine de dediğinizin konu için bi' geçerliliği yok (lütfen yanlış anlamayın).
Konu sahibi "normal oyun" için yama istemiş, bahsettiğiniz sitede gördüğüm kadarıyla Scholar of the First Sin sürümü ve o sürüm için geçerli yama paylaşılmış. Paylaştıkları yama benim de mesaj yazdıktan biraz sonra düzenleme yaparak Phanmetal'ın SotFS sürümü için hazırlanmış makine çeviri yaması.
Oyunun konu sahibinin kastettiği ve yama istediği Dark Souls 2, ve Türkçe yamaların hazırlanıp geçerli olduğu DS2 Scholar of the First Sin olarak iki sürümü var. Birinde çalışan şey diğerinde çalışmıyor, buna Türkçe yama da dahil
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı